Új trailert kapott az iPhone-os Infinity Blade

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 5.
  • Videó
Link másolása
Pár éve biztosan hangosan felnevettünk volna, ha azt mondják nekünk, hogy egy telefonon Unreal motoros játékkal fogunk játszani, azonban mostanra mindez valósággá vált: a Shadow Complex fejlesztői brutálisan szép iPhone-játékon dolgoznak, s eddig nem is mertük elképzelni, hogy mindez lehetséges.

A korábban Project Sword munkacímen futó Infinity Blade-ről eddig nem sok látnivalót kaptunk, azonban az Epic Citadel nevű techdemó már bőven elég volt arra, hogy meggyőzze a szkeptikus játékosokat: igen, az Unreal Engine futtatható az iPhone-on is! A Shadow Complexet jegyző Chair Entertainment új játéka amolyan kaszabolós akció lesz, fejleszthető karakterekkel és vagány képességekkel - állítólag "hamarosan jön".

A Chair Entertainment nyilatkozatai szerint jelenleg az Infinity Blade-re fókuszálnak, azonban nagyon szeretnék folytatni a Shadow Complexet is - mint mondták, jó kis ötleteik vannak arra vonatkozóan, hogy merre induljanak majd tovább. Ugyan ezt nem érdemes bejelentésnek venni, az mindenesetre biztató, hogy a srácok gondolnak a Shadow Complex rajongóira is.

20.
20.
gergely6
Ja, igaz hogy az iPhone 4 árából kijön 2-3 újgenerációs konzol, viszont ha veszel egy 4. generációs iPod touchot, azon kívül hogy nem lehet vele telefonálni, majdnem ugyanolyan mintha iPhone lenne, úgy viszont meg már megéri.
19.
19.
.LnB
#18: Mert? függetlenül 200e Ft+ abból kijön 2 db ps3 vagy x360 lazán
18.
18.
turleysqt
#17: ez azért erős túlzás
17.
17.
.LnB
ja csak egy ilyen telefon árából már egy durva gépet is össze lehet állítani, sőt kijön belőle több Ps3 Move-al, és Xbox360 Natal-al.
14.
14.
TEEBEEX360
Na most meglepődtem.Ez veri az összes kézi konzolt.Meg sztem a ps2/classic xbox graffját is.Le a kalappal.:D
13.
13.
X360_FaNbOy
Ennyi. :D Ez nagyon állat!
12.
12.
megalonagyix
11# nem hinném, hogy valaha el készül. ez még csak koncepció.
11.
11.
hakydakillah
hát ez beteg mobil lesz, ha elkészül :-)

http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg
9.
9.
dareal
#5: hát, akár hiszed, akár nem, de az iphone4 és a samsung galaxy s jelenleg több háromszöget tud kirajzolni a képernyőre, mint a ps3. szóval van amiben már most erősebb egy mobil.

anno hogy fikáztak itt páran minket, akik azt írtuk, hogy ezen okostelefonok alázni fogják a psp-t és társait. tessék, nem kellett sokat várni :)
8.
8.
hakydakillah
4. háát, megleptél :-)

hát akkor a határ a csillagos ég.. Akkor már bármit kimondhatunk lassan... Beépítet svájci bicska is lesz, vagy beépített wc :-)
Mondjuk ami tutira hamarosan megérkezik mobilokba, az a 3D LED képernyő lesz
7.
7.
megalonagyix
atyaég! az Epic Castle az megvan, és az sem semmi barátom!
6.
6.
p.balou
Ez valami qrva-durva! Ilyet a notebookom nem bír el :D
5.
5.
CrisRedfield
hát ez hihetetlen ilyen játék mobilon?? hát azért ez durva. szerintem jobb grafikája van mint a playstation 2-nek. ez igen lassan már ott tartunk, hogy xbox360 és ps3-as szintű játékokkal játszunk mobilon. A technológia fejlődik, de nagyon. hova tovább???................
4.
4.
Sohi
#3: Meglepjelek:
A Samsungnak már forgalomban van a beépített led projectoros telefonja :)
Típusa: Samsung i8520 Halo
3.
3.
hakydakillah
háááát ez tényleg, nagyon-nagyon állat... Még mi fog egy mobilba elférni?? Komolyan már egy beépített projektor se tudna meglepni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...