Megérkezett a végső Tron: Legacy előzetes

Link másolása
A kötelező Cooltúra most maradhat el, hiszen megérkezett a decemberben mozikba kerülő Tron: Legacy utolsó előzetese. Ne feledjétek, a film alapján játék is készül Evolution alcímmel, igaz, ezt valamivel kevésbé várjuk, mint magát a legújabb mozifilmet - csekkoljátok!

December 16-án érkezik meg a mozikba a Disney 1982-es sci-fi klasszikusának folytatása, a Tron: Legacy (magyar címén Tron: Örökség). Tegnap megérkezett a film az utolsó nagy "hajrá" előzetese, melyben talán már túl sokat is látunk; igaz, az egyáltalán nem piskóta - ajánlott HD-ben megnézni a trailert!

A filmben természetesen visszatér két eredeti főszereplő Jeff Bridges (Kevin Flynn, illetve Clu szerepében) és Bruce Boxleitner (Alan Bradley, Tron), míg az új szereplők között Garrett Hadlundot (ő Samet, Flynn fiát alakítja), valamint a Doktor House-ból ismert Olivia Wilde-ot köszönhetjük a digitális Quorra nevű karakter szerepében. A filmet pedig - akárcsak az elődjét - a legmodernebb technológiákkal készítették, szóval érdemes lesz IMAX-ben megnézni!

14.
14.
wigyory
Látványos az tuti, megnézem én is-ha eljön az ideje.
13.
13.
Mortis
Csak ne hogy pofára esés legyen a vége. A látvány borítékolható, de az összes többi elem...
Az első film nekem is kedvenc, ezt is meg fogom nézni a moziban. Biztosan. Bár én majdnem mindenhez szkeptikusan állok hozzá. Ne legyen igazam.
11.
11.
drakecsaj
#6: Úgy úgy! Imaxbe/3Dbe kötelező! Ott fogok csápolni a premierkor! :))
10.
10.
Optimus Prime
#8: Ez így elég sztori/filmes ismertetős leírás.
A film a lényege, hogy az Encom kifejlesztett egy spéci lézert, mellyel az anyagot adatállománnyá lehet alakítani, azaz digitalizálni. Persze csak egyszerűbb dolgokat. Flynn az ellopott játékairól keres bizonyítékot mikor az MP bedigizi, hisz másképp nem tudja megállítani. Így kerül a digitális világba, ahol az életéért és a visszajutásáért küzd. Érdekesség, hogy minden valós embernek megvan a digitális világbeli alteregója. Bradley-nek maga Tron és a több. Az új film eme ötletet viszi tovább, azaz valahogy Flynn a digtális világ rabaja volt az elmúlt 20 évben, mert az előzetesben látott másik énje - Clu, aki az első filmben is szerepel, de csak rövid ideig - átvette a hatalmat. És az MCP-hez hasonlóan halálos gladiátor játékokat rendezz. Sam, Flynn fia ebbe a világba csöppen.

Ha bárki kíváncsi az első filmre: mindenképp eredeti nyelven nézze!
9.
9.
hakydakillah
Én bírtam a South Parkos verziót, ahol a Tron, és a Facebook volt kigúnyolva: „Nem akarok beszopódni a facebook-ba” :-)
7.
7.
Hab
Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt az első rész, sokszor megnéztem, már nagyon várom hogy végre láthassam!
6.
6.
Scoo
Ezt. Nagyon. Várós. Film. Tuti. Megnézős. Imaxban.
4.
4.
tjames
#3: Pótold a régit!!!
mindenképp aki tervezi az új részt, szerintem rágja át magát az elsőn, hogy megértse. Hozzáteszem ez nem lesz egyszerű a mai generációnak, mert mai szemmel már siralmas az akkori CGI. De ez volt az első teljesen CGI film. (jóóó persze ez nem igaz, nem teljesen az) És az akkori kosztümös trükkök mellett is fosnak tűnik, mert egy Alien, egy SW trükkjei már akkor köröket vertek rá. De ebben már akkor számítógépes grafika/animáció volt, azokban meg egy kockányi sem.
Szerintem MUST SEE az első rész, de tényleg készüljetek fel a mai szemnek fájóan egyszerű megvalósításokra.
3.
3.
sunstreaker
amugy ez a tron miről szól?? a régit se vágom h mi a története.
2.
2.
tjames
Leginkább várós film nálam! az évben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...