TRON: Evolution

PC, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo DS, Wii

Akció, Sci-Fi
Kiadó: Disney Interactive Studios, Fejlesztő: Propaganda Games
A Tron című film igazi folytatásának játékadaptációja - a Wii-s verzió Battle Grids alcímmel jelent meg.
Értékelés: 6.5

Így nézett ki a törölt Tron-játék

Még 2008-ban a F.E.A.R. 3 fejlesztője, a Day 1 Studios egy Tron-játékot készített, mielőtt a Tron: Legacy film a mozikba került. Sajnos a Disney idő előtt kihúzta a dugót, de most egy videót megnézhettek TR2N: Liberationről.

Íme, a Games with Gold júliusi ajándékai!

Kiderült, hogy milyen ingyenes játékoknak örülhetnek júliusban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játék jutott, de az utóbbiak természetesen az új konzolon is játszhatók a visszafelé kompatibilitás révén.

Lelőtték a Tron 3-at

Habár márciusban még arról írtunk, hogy már javában zajlanak a Tron 3 előkészületei és ősszel indulhat is a film forgatása Vancouverben, most már az a hír járja, hogy a Disney kukázta a projektet.

Ősszel indul a Tron 3 forgatása?

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal a Tron-sorozat, ami a pletykák szerint újabb folytatást kaphat. Úgy hírlik, a Tron 3 munkálatai gőzerővel haladnak, ősszel indulhat is a forgatás.

Új Tron-játék a láthatáron?

Giorgio Moroder, A sebhelyesarcú című film zeneszerzője kotyogta el egy interjú során, hogy egy új Tron-játék munkálataiban működik közre. Bármiről is beszéljen, nagyon kíváncsiak vagyunk rá!

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.

További elbocsátások a Disney Interactive-nál

A januári felmondások után újabb nagyszabású elbocsátásokba kezdett a Disney Interactive: most állítólag 80 munkatársától vált meg a vállalat. A PaidContent szerint ez a dolgozók hét százalékát érinti a változtatás a 4000 főt számláló állományból. Tényleg nagy bajban lenne a Disney?

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valakinek, akkor egy World of Warcraft-játékosnak nem kell aggódnia azért, hogy mivel fog játszani a héten. Sőt úgy általában a következő 6-7 hónapban sem, sok-sok koplalás után végre megjelenik ugyanis a Cataclysm, amely többek között alaposan át fogja szabni Azeroth világát.

Távozott a Disney Interactive vezérigazgatója

Graham Hopper nyolc évet töltött magas pozícióban, többek között neki is köszönhetjük azt, hogy a kiadó nem csupán az eperszagú hercegnős rajzfilmjeikből készült adaptációkat erőltette, hanem az olyan címeket is, mint a Pure vagy a Split/Second. Személyes tervei nem egyeztethetők össze a cég jövőjével.

A Daft Punk zenél a Tron: Evolution alatt is

A Propaganda Games nem bízza a véletlenre, s ha már az új Pirates of the Caribbeant nem készíthetik el, a Tron játékadaptációjánál oda fogják tenni magukat. Az aláfestő zenéért neves művészek felelnek majd, sőt a film soundtrackjéből is kölcsönvettek két dalt a Daft Punktól. Új trailer következik.

Megérkezett a végső Tron: Legacy előzetes

A kötelező Cooltúra most maradhat el, hiszen megérkezett a decemberben mozikba kerülő Tron: Legacy utolsó előzetese. Ne feledjétek, a film alapján játék is készül Evolution alcímmel, igaz, ezt valamivel kevésbé várjuk, mint magát a legújabb mozifilmet - csekkoljátok!
  • Írta: Optimus Prime
  • 14 komment

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Decemberben jön a Tron Evolution

A Disney véglegesítette a karácsony előtt érkező mozi mellé fejlesztett videojáték megjelenési dátumát, emellett pedig egy gyűjtői változatot is bejelentett a rajongóknak, amelyet - bár több mint kétszer annyiba kerül, mint a standard kiadás - bárki büszkén mutogathatna a cimboráinak.

Egyedi kontrollerrel érkezik a Tron gyűjtői kiadása

A Disney tényleg nem szerénykedik, ha a Tron: Evolution Wii-re és Xbox 360-ra érkező gyűjtői kiadásáról van szó. A Tron univerzum futurisztikus témájú vezérlője jár hozzá.

E3 2010: Tron Evolution - harc a vírusok ellen

Új videókat kaptunk a kitalált videojátékon alapuló film folytatásának videojáték-változatáról. A Tron Legacy decemberben kerül mozikba, az Evolution már novemberben.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

Karácsony előtti galérafrissítés

Karácsony előtt még utoljára egy nagyobb galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, benne többek között a múlt heti Video Game Awards sztárjaival is.

A film előzményeit mutatja be a Tron: Evolution

A Propaganda Games kezei alatt készülő Tron: Evolution a mozitermekbe szánt változat előzményeit mutatja majd be, szorosan kapcsolódva a filmhez.

Evolution alcímmel mutatták be az új Tront

Noha az új film elvileg Tron Legacy címmel kerül majd mozikba, a játékváltozat az Evolution megkülönböztető alcímet kapta - derült ki hajnalban az új trailerből.