Jövő márciusban érkezik a MotoGP 10/11

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom tegnap megerősítette, hogy a Monumental Games gondozásában érkezik a gyorsasági motorkerékpáros játékuk következő fejezete, a MotoGP 10/11. Ahogyan az előző rész, most is két évadot vonultat fel a játék, a megjelenés pedig 2011 márciusa, Xbox 360 és PS3 platformokon.

S miért van két szám a játék címében? A megjelenés napján még csak a 2010-es szezon tartalmaival rendelkezik, az összes idei istálló és versenyző elérhető lesz, ám röviddel azután, hogy a 2011-es szezon kezdetét veszi, a játékosok megkapják a frissített adatbázist, új pályákat és résztvevőket ingyenes letöltések formájában.

Az irányítási rendszert teljesen átdolgozták, valamint a fizikát érintő változtatásokkal megnyerőbb csomag válhat jövőre a MotoGP 10/11-ből. A hitelesség visszaadása végett a játékosok teljes egészében testre szabhatják a vezetési segédleteket, így megtalálhatjuk a közös nevezőt az arcade és a szimulációs stílus között. Azok a játékosok, akik a kisebb kockázatot szeretik, simán át tudják kapcsolni a játékot megbocsájtó nehézségűvé, ám akik a teljes, végletekig kihegyezett, teljes intenzitást kedvelik, azok reálisabb élményt érhetnek el a MotoGP 10/11-el az assistok kilövésével.

Már a karrier módot is tolhatjuk egy barátunkkal karöltve a co-opban, mindegy hol és mikor csatlakozik be hozzánk csapattársként, osztott képernyőn bármikor beugorhat hozzánk. Kapunk egy átdolgozott Challenge módot, természetesen a szokásosnak mondható Championship és Time Trial is visszatér, és már a kezdetek óta mindhárom lényeges lehetőség elérhetővé válik, nem kell egyiket sem unlockolni.

3.
3.
viC88
ja én is sbk-val nyomtam, csak hiányolom a split screent :\
2.
2.
Top Secret
Én SBK nyomtam az nagyon tetszett.
1.
1.
zsilvolgyi
A 9/10 demója nagyon tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...