NFS Shift 2: Unleashed - az első videóinterjú

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 1.
  • Videó
Link másolása
Számos újdonsággal számolhat a tisztelt félszimulátor-rajongó, ha tavasszal beruház a Shift második részébe. Mint azt Marcus Nilsson, a játék producere elmondta, minden, ami naggyá tette az elődöt, az a folytatásban is vissza fog térni, kibővültebb formában. A vezetés élménye mindennél életszerűbb lesz.

A járművek száma közelít a százhoz, ahogyan a megszokottnál is több aszfaltcsíkot is koptathatnak a kamikáze- avagy precíz beállítottságú sofőrök, emelett persze új játékelemek implentálását és új játékmechanikát ígérnek a fejlesztők. Az interjúból kiderül, hogy a Need for Speed: Shift 2 - Unleashedben is helyet kap az új Hot Pursuitben debütált Autolog rendszer, amely sokkalta személyesebbé teszi a multis csatározásokat, bármikor megdönthetjük barátaink idejét, elért pontszámait, hogy aztán nagy, képzeletbeli fityiszt mutatva megzavarjuk nyugalmukat. A játék jövő tavasszal jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
Mortician
#10: Nekem a Grid-del csak egy bajom van. Cockpit nézetben a pilóta úgy forgatja a kormányt, mintha a levegőben tartaná... Ezt leszámítva viszont nagyon tetszik.
10.
10.
sunstreaker
a Grid - el nem tudtál menni egy kört sem?? Hát akkor veled van a baj, mert a Grid - nek az 1ik legjobb az irányítása a stilusban, én már legalább 5x kivittem és online is toltam egy időben, és 3csillagos bajnok szintig jutottam
9.
9.
sfmman
Nekem máig nagy kedvencem a Shift. Összességében, (hangulat, irányítás, autók) a legjobb pályaautós game, számomra. A Shift 2 nagyon várós. Érdekes amúgy hogy a Griddel egy kört nem tudtam menni, lehet hogy én vagyok béna, de még az LFS is jobban irányíthatónak tűnt. Na mindegy. Hajrá NFS!
8.
8.
Maxxer
#7: úgyanigy vagyok énis :) Grid máig kedvenc ,most szereztem be gyémánt kiadásba 990huf.-ért . Nagyon megérte kb 100órám van benne ,mig a shift egyszerüen mintha valami betontömböket irányitottam volna,egy idő útán megszoktam tetszett is ,amig engedett a játék ,és nemjött ki a fekete képernyő ,meg kezdett el szaggatni mint a szar.
7.
7.
zsilvolgyi
Sok már ez a Need for Speed. GRID százszor veri a shift-et. GRID 2 meg verni fogja a shift 2-t. NFS-ből hány lesz egy évben??? SZarabbnál szarabb. Azt hittem, hogy megveszem a HP2-t, de miután kipróbáltam a demót... hát.... GAGYI
6.
6.
Perhaps
hajrá Need for Speed!!! :D
5.
5.
Skippyke
És ebben már lesz Ferrari :)
4.
4.
Ragnarök
Ezt a "mindennél életszerűbb lesz a vezetési élmény" dolgot, elég furcsa hallani pont az NFS alkotóitól.
3.
3.
BGEE
várós :)

Kis hiba: a "Hot Pursuit 2"-ben debütált Autolog rendszer :) ->HP2
2.
2.
drat576
remélem a sisaknézetből ki lehet ugrani sima belső nézetre
1.
1.
Sousuke1989
Már várom, ezt is beszerzem az első rész mellé :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...