Új karakterekkel bővül a Lara Croft-játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre felfedte a Crystal Dinamics, milyen új karakterekkel vághatunk neki Lara Croft és Totec kalandjainak. Az extra főhősöket tartalmazó DLC-k még az idén elérhetővé válnak, azonban a rajongók szavazhatják meg a Twitteren, hogy melyik csomag jelenjen meg először.

Még augusztusban jelentette be a Crystal Dinamics, hogy a Lara Croft  and the Guardian of Light három DLC-je közül kettőben egyéb újdonságok mellett új karakterpáros is várja majd a rajongókat, de csak ma árulták el e a hivatalos Twitter-csatornájukon, hogy mégis kikre számíthatunk. A srácok nem kockáztattak, házon belülről válogatták ki az új karaktereket.

Egyfelől visszatér Kane és Lynch, akikkel legutóbb a nyáron találkozhattunk Kínában, másrészt pedig akár a Legacy of Kain játékokból ismert Kain és Raziel bőrébe is belebújhatunk majd - ez a sorozat 2003-ban bővült utoljára új résszel, szóval mindenképpen emlékezetes lesz a mostani találkozás, arra pedig kíváncsiak vagyunk, milyen abszurd helyzetet teremt majd a hidegvérű gyilkosok és a vámpírok esetlenkedése az ősi maja romok között!

A Crystal Dinamics szerint mindkét csomag megjelenik még az év végéig, azonban a játékosok szavazhatják meg, hogy kik érkezzenek meg először - erre a Twitteren lesz lehetőségetek, ne felejtsétek el beleírni a @CrystalDinamics taget az üzenetbe!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...