Készül a Ms. Splosion Man, jövőre érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Twisted Pixel Games tegnap ismertette a Splosion Man folytatásának részleteit, melyet 2011 őszére ígérnek. Az elődtől eltérően még több robbanást terveznek - mivel a név kötelez -, mely alaposan feldobja a sztenderd platformjáték műfaját. Már itt a bemutatkozó trailer is.

Ahogy a címből is kiderült, félkegyelmű robbantós emberkénk női társát irányíthatjuk majd ötletes feladványok tömkelegén keresztül, melyek abszolválását általában egy nagy BUMM jelenti. Mivel a Big Science laboratórium elfogta Splosion Mant, így garantált az emberiség biztonsága. Bizonyára mindenki emlékszik a 2009-es eseményekre, ahol több száz tudós lelte halálát és mérhetetlen károkat okozott a gonosztevő ténykedése a földalatti létesítményben. Csak csontok és húscafatok maradtak mindenkiből.

Dr. Henry vezetésével a károkat felszámolták, egy újabb patináns laboratórium épült fel a régi helyén, valamint új berendezések is beépítésre kerültek. A biztonságot 100 százalékosnak mondja, míg persze fel nem tűnik egy újabb piromán személy, aki ezúttal a gyengébbik nem képviselője, rácáfolva ezzel a nagyképű kijelentésekre. A Twisted Pixel Games hamarosan újabb részleteket fed fel a Ms. Splosion Man-ről, amely 2011 őszére várható Xbox 360-ra. Addig csekkoljuk a bejelentés mellé kapott trailert:

1.
1.
torppapa5
Most hogy le volt árazva, megvettem a Sploison Man-t és nagyon jó játék várom ezt is! :D Kíváncsi vagyok mit tudnának még kihozni belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...