Test Drive Unlimited 2 kedvcsinálók érkeztek

  • Írta: ATi0021
  • 2010. december 15.
  • Videó
Link másolása
Az Atari Test Drive Unlimited 2 körüli marketinghadjárata a megjelenési dátum (február 11.) közeledtével egyre komolyabbá válik, ezt bizonyítja, hogy a megszokott egyetlen videó helyett máris két új trailert tettek közzé a készítők - az elsőben az Audikról, a másodikban a multiplayer módról lesz szó.

Az első videóban kívülről és belülről is alaposabban megismerhetjük az Audi három kiváló modelljét, az Audi R8-at, az Audi Q7-et és az Audi TTS-t. A márka széles körben szerepel majd a játékban, hiszen a sportautóktól kiindulva egészen a terepjárókig, mindenhol megtalálható lesz a gyártó egyik kocsija.

Az Audik után a második videó a két ősi rivális, a Ferrari és a McLaren egy-egy modelljével nyit, majd megtekinthetünk néhány remek multiplayer tartalmat. Először az Instant Challange-et, mely keretein belül - akárcsak az első részben - bárkit kihívhatunk versenyezni: ehhez csak villantanunk kell ellenfelünkre autónk első fényszóróival. Az, hogy a verseny pénzért zajlik, csak rajtunk áll! Ezután következik a klubrendszer: alapíthatunk saját klubokat, melyhez barátaink és ismerőseink csatlakozhatnak; tölthetjük időnket akár a klubházban, de akár az utakon is. Lehetőségünk lesz más rivális klubok ellen versenyezni, mely amellett, hogy remek móka, remek módja a klub pénzének a bővítésére.

Végül néhány versenymódot is megismerhetünk. Először a Follow the Leader-t, melynek lényege, hogy az ellenőrző pontot mindig csak egy játékos látja, így mindenkinek őt kell követnie - miután áthaladt mindenki a ponton, már csak egy másik játékos látja a következő pontot, és ez így megy a verseny végéig.  A második játékmód a Keep Your Distance, ebben bizonyos távolságon belül kell maradnunk az előttünk levőhöz képest. Ezt követi egy érdekes, kissé Need for Speed: Hot Pursuit beütésű mód, mely nem más mint a Police Chase, melynek már a nevéből is kiderül, hogy rendőrös üldözésekből áll. Akárcsak az NFS-ben, itt is lehetőségünk van a törvény mindkét oldalán harcolni, vagyis lehetünk versenyzők és rendőrök is. Zsaruként, ha megfelelő távolságba érünk a versenyzőhöz, használhatunk EMP-t, mely egy időre blokkolja az autót, így az lelassul és nehezen irányítható lesz. Az Eden Games M.O.O.R rendszerének köszönhetően a rendőrös módba több játékos, így akár a barátaink is csatlakozhatnak majd.

A fent említettek csak néhányat jelentenek azon lehetőségek közül, melyek a játék multiplayer részét gazdagítják. Vélhetően a megjelenésig hátralévő időben még több látnivalóval fogunk gazdagodni!

5.
5.
Adamoooo77
Azok a felnik mozgás közben csak nekem szúrnak szemet? Mert szörnyek néznek ki szerintem. Amúgy remélem a játékélmény nagyon jó lesz.
4.
4.
dzsiádzsó
#3: '10 Q7 V12 TDI Quattro [Image]
'08 Q7 Coastline [Image]
'08 R8 4.2 FSI quattro [Image]
'XX R8 V10 5.2 FSI quattro [Shown in Audi trailer]
'10 R8 Spyder 5.2 FSI quattro [Image] [ONLY AVAILABLE THROUGH CASINO]
'XX RS5 Coupe [PRE-ORDER EXCLUSIVE - ASDA]
'09 S3 [Image]
'XX S5 Coupe [Shown in World of TDU2 trailer]
'08 TT S [Image]
'10 TT-RS Roadster [Image]

Nem hivatalos lista! Valószínű minden előző kocsi is benne lesz az 1ből, ha lemez kapacitás nem szab határt neki!
3.
3.
NereusLaceee
Hát azért remélem hogy az Audi sport szedánokat nem hagyják ki :S, mert a bemutatóból ez nem derül ki
2.
2.
dzsiádzsó
Kedv megvan, a játék kéne augusztus óta kb...
Kicsit sok benne a ficsőr, remélem marad valami az eredeti vonalból is, azaz hogy ez egy autóverseny :D...
1.
1.
Danyell86
Én sokat nyomtam online az első részét, de valahogy mindig hiányoltam belőle valamit, a versenyek szerintem kissé unalmasok és hiányzott belőle az "élet", viszont maga a játékban rengeteg jó ötlet volt. Remélem sikerülni kiküszöbölniük a fejlesztőknek azokat a hiányosságokat illetve hibákat amitől nálam sajna egy idő után nagyon unalmassá vált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...