Jövő héten jön a Back to the Future első része

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Vége a várakozásnak, a jövő héten betekintést nyerhetünk a Vissza a jövőbe című filmtrilógia alapján készült játékba. Nem akármilyen kalandok várnak ránk a Telltale új alkotásában: hat hónap telt el azóta, hogy Marty McFly visszatért 1885-ből, mikor újra a tudomására jut, hogy a Doki megint bajban van.

Az már eddig sem volt titok, hogy az öt részesre tervezett sorozat decemberben rajtol, azonban azt mindeddig nem árulták el a készítők, hogy mikor is várható a pontos megjelenés. A Telltale a minap végül megerősítette a dátumot: december 22-én, azaz már a jövő héten elérhetővé válik az új kalandjátékuk, igaz, egyelőre csak a PC-s és a Mac-es verziók - az iPadre és PS3-ra készülő változatokra még várni kell.

A Back to the Future alapján készülő sorozat a folytatása lesz a trilógiának, de természetesen minden népszerű karakter majd visszatér az eredeti filmekből, beleértve Brown dokit, Marty McFly-t és persze az elmaradhatatlan, időzutazó DeLoreant. Michael J. Fox ugyan nem vállalta be a szinkron munkálatokat, azonban Christopher Lloyd teljes mellszélességgel vetette bele magát a munkába, ami nem csoda, elvégre a történetet is az a Bob Gale írja, aki a filmekét is - ha úgy vesszük, ez már garancia a minőségre.

Aki az egyes epizódokat a Telltale saját üzletéből vásárolja meg, megkapja a sorozat befejeződése után megjelenő gyűjtőknek szánt DVD-t is, aki pedig elő is rendeli a játékot, a Puzzle Agentet is ajándékba kapja mellé.

6.
6.
bbenjyy
Marty szinkronja nagyon el lett rontva. Egyáltalán nem emlékeztet a filmben látott Marty McFly-ra. Egyébként meg azt az egyet sajnálom, hogy nem lehet vezetni a DeLoreant.
4.
4.
JoHnNiEE
remélem nem lesz tulkönnyü és lesznek benne agyat izzasztó feladatok :)
3.
3.
pjoco
Nem szoktam kaland játékokkal játszani, de ezt tuti kiviszem! :D
2.
2.
JoHnNiEE
igen, menni kell ide-oda haha, amugy Tale of The Monkez Island feeling lesz. remelem tell tale hozza az erzest :D
1.
1.
Joc1
ez ilyen mászkálós játék lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...