Nyolc-tíz éven át fejlesztik az Insane-trilógiát

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 16.
  • Hír
Link másolása
A THQ legfőbb játékaiért felelős igazgatója, Danny Bilson szerint legalább nyolc-tíz évig biztosan fogunk hallani az Insane-trilógiáról. Nem véletlen, hogy a filmes szakmában jártas Guillermo del Torot kérték fel a széria istápolására, hiszen egy évtizedig is elhúzhatják a horrorciklus befejezését.

A StuffWeLike-nak adott interjújában a THQ fejese kifejtette, hogy az Insane-projekt fejlesztési ideje hosszú éveken át napirendi téma lehet a kiadónál, egy-egy epizódnak 2-3 év készítési időt szánnak, szóval nem évente követi egymást két rész, mint más nagy kiadók húzócímei esetében.

"Egy epikus projektről van szó. Az elkövetkezendő nyolc-tíz éven keresztül fogjuk felépíteni a játék három fejezetét" - mondta Bilson.

Del Toro feladata mindennemű kreatív munka a játék körül, ő az ötletgazda, az ő szavai döntenek mindenben, sőt a mozifilm lehetősége is felmerült már, ennek jogai viszont nem a THQ-nál, hanem a rendezőnél vannak - ha akar, bátran belevághat. A fejlesztést már hat hónapja elkezdte a Red Faction- és a Saint Row-széria készítője, a Volition, és nem valószínű, hogy az elkövetkezendő két és fél évben napvilágot lát az Insane bevezető darabja.

A rendező nagyon jól tudja, hogy a filmek és a játékok elbeszélese más és más, a szabályok eltérőek. Elmondása szerint azért vesz részt benne, hogy tanuljon és kipróbáljon sok őrült ötletet.

Az Insane első része 2013-ban lát napvilágot, a második rész - a fenti ütemtervezés alapján - legkésőbb 2016-ban, míg a trilógia befejezése valamikor 2019 tájékán. Ez még irgalmatlanul sok idő.

2.
2.
Top Secret
Ahogy látom eléggé komolynak gondolják ezt a játékot(trilógiát).
1.
1.
pepsus
Remeljuk jo game lessz, de ha ellenkezöje törtenne meg, de röhögnek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...