Megkapta végleges címét a Silent Hill 8

  • Írta: InGen
  • 2011. január 8.
  • Hír
Link másolása
Az új Game Informerben leplezték le a fejlesztők az eddig csak Silent Hill 8 néven készülő, következő nagykonzolos ööö... Silent Hill epizódot. Ezen kívül néhány apróság még napvilágra került a bejárható területtel és a játékmenettel kapcsolatban is.

Az tavalyi E3-on leplezte le a Vatra Games a Silent Hill 8-at, de már akkor sem gondolta senki, hogy ez marad a cucc végleges neve. Nos, sejtéseink beigazolódtak, az anyag címe ugyanis Silent Hill: Downpour. A névből kikövetkeztethető, hogy a víznek komoly szerepe lesz a játékmenetben, valahogy úgy, ahogy azt a Silent Hill: Shattered Memories esetében láttuk a hóval és a jéggel kapcsolatban.


A Downpourban egy eddig sosem látott részt járhatunk majd be Silent Hillben, mégpedig a városka délkeleti részét. Ez azt is jelenti, hogy a korábban a sorozatra jellemző tipikus helyszínek, úgy mint az iskolák és a kórházak nem fognak visszatérni, viszont a felfedezhető terület akkora, hogy a készítők beépítettek egy földalatti hálózatot a gyors közlekedés érdekében.

A harccal kapcsolatban annyi tudtunk meg, hogy a sima ellenfeleket kikerülhetjük, illetve elfuthatunk előlük, a bossharcokat azonban nem tudjuk kikerülni. Utóbbiaknál használnunk kell majd az agyunkat is, illetve QTE részek is várhatóak. A felvehető fegyverek elhasználódnak és egy idő után elromlanak, inventory pedig nem lesz.

15.
15.
drakecsaj
#1: Háát...a 4. még jó volt, nah de az 5. az valami egetrengetően nagy trágyadomb lett szerintem :((
Erre a részre így még nem mondok inkább semmit.
14.
14.
air 2
Igen szerettük(valamikor) a Silent Hill-t,de jött Alan Wake!
13.
13.
adam183
Most játszok a Shattered Memories-el és egyszerűen eszméletlen, bár van néhány laposabb rész. Várós - nagyon! :)
12.
12.
Playstation3_GameR
A külföldi játékokkal foglalkozó oldalakon is csak PS3 és X360 szerepel platformként. Az talán túlzás, hogy semmi sem jön ki PC-re, de valóban van jópár konzolexkluzív ami hiányzik PC-re.
11.
11.
Hardy
Ezt se fogjuk megszerezni max kipróbálni :D
9.
9.
NECROSMOKE
Jól lesz biztos.Itt is fognak fosni az emberek,de rendesen.
7.
7.
crytek
Most már tényleg be kell szerezni egy konzolt warezra mert pc-re semmi nem jön :(
6.
6.
Apostol360
na még a végén én is rákapok az ilyen gammákra...
5.
5.
Mortis
Nem tudom. A SH-ekben soha nem kellett hatalmas bejárható terület. Fölösleges. A játékmenetre gyúrjanak rá. Fokozzák még jobban a rémálomszerűséget.
4.
4.
Jinbobo
A silent hill shattered memories az eddígi legjobb része! Ott nem harcolni kell a szörnyekkel, hanem elmenekülni vagy elbújni. A Homecoming is tetszett, de ott leginkább a harcra összpontosítottak a fejlesztők, a harc pedig nem volt valami jól kidólgozva benne. Ez az új rész bíztatónak tűnik. Szerintem jó lesz, csak ne kelljen benne annyit harcolni, mert az bizony tönkrevághatja a játékmenetet. Esti borongásként, a Dead space mellé jó lesz!
3.
3.
Urahara
Akkor ez a címen kívül miben lesz Silent Hill?

2.
2.
mamgu
Sajna a játék mindig ugyanabba az alap koncepcióba torkolik amióta létezik és ez már nem érdekes lassan olyan lesz mint az ( bocsánat a rajongóktól ) évente megjelenő FIFA és társai pedig az első kettőt én is imádtam . Sajna a pénz addig nyúz egy ötletet amig nem marad belőle semmi csak saját legendájának árnyéka .
1.
1.
TEEBEEX360
Nem lesz iventory menü?Csak nehogy olyan gagyi legyen a menüje mint a Silent Hill 4-é!Mert az katasztrófa volt!Mindíg vissza kellett menni a házba hogy lerakj valamit meg kivegyél onnan valamit!De az tuti hogy így pár info alapján jónak ígérkezik!Remélem jobb is lesz mint a Homecoming!!Várjuk!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...