Készül a King Arthur második része

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A King Arthur a 2009-es év egyik legnagyobb meglepetése volt, a magyar fejlesztésű játéknak pozitív értékeléseikkel még a nagyobb amerikai szaklapok is bizalmat szavaztak annak ellenére, hogy a stratégia itt-ott piszkosul nehéz tudott lenni. A Neocore a minap bejelentette a folytatást.

A szerepjátékos elemekkel dúsított stratégia fantasy körítést kap, a készítők ígéretei szerint az eddigieknél is nagyobb léptékű csaták várnak a játékosokra: hatalmas seregek csapnak majd össze szinte legyőzhetetlen ellenfelekkel, akár "eddig sosem tapasztalt intenzitású bossharcok keretében" is.

Új kamerakezelési lehetőségekre, kibővült oktatómódra, felturbózott animációkra is számíthatunk a sajtóközlemény szerint, további információkra viszont nem derült fény. A King Arthur II kizárólag PC-re készül, a megjelenési dátum szintén nem ismert egyelőre. Az előző rész tesztjét itt olvashatjátok el!

9.
9.
Kriszg
"magyar fejlesztésű játéknak" ?? :O
8.
8.
PolluxHUN
#3: úgy!
#2: javaslom számodra az ezt megelőző frenetik hírt: http://gamekapocs.hu/hir/21566/mar_alfafazisban_van_a_modern_warfare_3
7.
7.
vesszoman
Király. Várom nagyon, az első is jó volt.
6.
6.
marley3333
Én sajnos nem játszottam az 1-el de ez eléggé tetszik. Remélem olyan lesz mint amire számitok
5.
5.
Mortis
Nagyon durvának és elszálltnak tűnik, a démonok bevezetése miatt, de ez nem gond. Kerítsenek neki valami jó kis sztorit, újítsanak rajta valamennyit és felül fogja múlni a várakozásokat. Az első is tetszett.
4.
4.
fojesz
Arról nem is beszélve, hogy abszolút jól néz ki a játék.
3.
3.
mephi
#2: Szerinted a grafika minden? Ilyen felfogás miatt is érzem azt, hogy egyre hitványabbá válik a játékpiac. Csak szép grafikája legyen, a többi nem számít... Gratulálok, az ne érdekeljen, hogy elismert program lett, és benne van a lehetőség, hogy esetleg az egyik meghatározó stratégiai játék legyen a jövőre nézve. Az meg már végleg ne számítson, hogy magyar csapat fejleszti.
Most inkább abbahagyom a kommentem írását, mert felidegesítem magamat az elmésségeden. Menjél nézzél valami szépet...
2.
2.
FriendlyTarget
videó alapján ez nem egy olyan játék mint például a crysis (értem arra hogy elég csúnya a trailer)
1.
1.
mephi
Ennek a hírnek én már tegnap is nagyon örültem. Szavakba sem tudom önteni, hogy mennyire szurkolok a srácoknak, hogy sikeresen felülmúlják önmagukat és az első részt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...