Februárban jön a Stacking

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Tim Schafer és a Double Fine Studios 10 év alatt mindössze két játékot dobott piacra, ám most, hogy ők is a letölthető játékokra fókuszálnak, sokkal több projekttel tudnak foglalkozni. A következő zseniális ötletükben szó szerint matrjoska-babákba bújhatunk.

A Psychonauts és a Brütal Legend egyaránt remek ötleten alapultak, csak kár, hogy a két játék együtt durván 10 évig készült. Tim Schafer és a Double Fine Studios nemrég határoztak úgy, hogy ebből az okból kifolyólag inkább a letölthető játékok piaca felé fognak nyitni - így lehetséges, hogy fél éven belül a Stacking lesz a második ötletes projektjük.

A Stackingben egy matrjoska-babát alakítunk majd, akinek célja, hogy újra megtalálja eltűnt családját. A játék egy könnyed kalandjátéknak ígérkezik, amelyben úgy juthatunk mindenféle - egyébként a feladatok megoldásához is szükséges - különleges képességhez, hogy belebújunk egy nagyobb matrjoska-babába. A THQ bejelentette, hogy a Stacking február 8-án jelenik meg a PlayStation Networkön, majd február 9-én az Xbox Live-on, 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron.

10.
10.
BOXER04
:D Ez nagyon komoly kis lazulós cucc
8.
8.
Mortis
A hangulatra biztosan nem lesz panasz...
7.
7.
kriszt
Sok jóból kimarad a pc, ígéretesnek ígérkezik, megpróbálom megszerezni
6.
6.
Garfartix
Ember!

Utálom a letöltős játékokat, de ez nagyon tetszetős!
5.
5.
sowsminimal
Kellemesnek ígérkezik, de a pc-sek megint kimaradnak a szórásból...
4.
4.
JoHnNiEE
jóóóóféle :) Psychonauts zseniális volt, még néha mostanság is előveszem, jöhetne abból is a második rész. Brütal Legendhez sajna nem volt szerencsém PC-s mivoltom miatt, de Schafner bácsi keze alól kikerült dolog csak jó lehet, reméljük igy lesz matroskáékkal is :) reméljük követi a jólbevált sémát miszerint megjelenik psnetre aztán xlive-re és végén, a siker kedvéért tuti hozzák pc-re egy kis késéssel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...