Képeken a Silent Hill: Downpour

Megérkezett az első komolyabb képmennyiség a nyolcadik Silent Hill-játékról, a Downpourról. Húsz darab új screenshotot és koncepciós rajzot töltöttünk most föl a galériánkba, amelyen többek között az új főhős, illetve a játék két helyszíne is megtekinthető. Csekkoljátok őket!

A játék lenyalt hajú főhőse Murphy Pendleton lesz, aki nem mellesleg elítélt: a Downpour elején éppen a börtönbe tart a rabszállítóbusszal, mikor balesetet szenvednek, a kolléga pedig a Silent Hill külvárosánál húzódó erdőben köt ki. Az alábbi képeken már látható két játékbeli terület, ahova biztosan ellátogathatunk: ezek a helyszínek a The Diner és a The Devil's Pit nevet kapták.

A fejlesztők (akik a változatosság kedvéért ezúttal sem japánok, hanem csehek) szerint a játék tervezésekor az volt a céljuk, hogy a Shattered Memoriesban tapasztalt kiszolgáltatottságot és játékélményt párosítsák az igazi Silent Hill hangulattal, ahol sokszor bölcsebb döntés lesz a futás, mikor összetalálkozunk valamilyen rusnyasággal.

A Konami azt is elárulta, hogy Silent Hill: Downpour ősszel jelenik meg - remélhetőleg ezúttal nem kell csalódnunk a végtermékben.

 

 

8 komment - szólj hozzá!