Bulletstorm - ilyen a jó breakdance

  • Írta: InGen
  • 2011. február 6.
  • Videó
Link másolása
Már legalább két egész napja nem volt semmilyen Bulletstorm hír. Kezdtünk is kétségbeesni, amikor szerencsére befutott a következő adag skillshot-előzetes, melyben három spéci öldöklési technikát tekinthetünk meg. Aki ezt a breakdance-t kigondolta, annak megfontolandó lenne egy elmegyógyintézeti kezelés.

Ha eddig nem győzött meg a Bulletstorm arról, hogy olyan szinten véresen cool lesz, hogy már a játék doboza is hátrafordított baseball-sapkával érkezik majd, akkor ez az előzetes talán segít a dolgon. A tűzijáték azonban semmi az atomi szinten beteg breakdance mellett.

31.
31.
Teuton
#30: Én is várom már hogy kipróbáljam, amiatt ne aggódj :P
30.
30.
hakydakillah
29. nézd, nem vagyok fanboy tipus, aki foggal-körömmel véd egy játékot, ami bejön neki. Én pozitívan állok hozzá, mert Epicben még nem csalódtam, összes játékukkal játszottam, ráadásul a Bulletstorm történetének írásába az a személy is besegített, aki a Dead Space-ébe is, szóval én bízom a játékban. Addig amíg még nem játszottam igazán vele, mert ez a demo csak a grafikát, és a hangulatot mutatta meg, de semmi más lényegeset nem, addig nem mondhatom, hogy egy állat jó játékról lesz szó, de számomra szerintem nagyon bejövős lesz :-)
29.
29.
Teuton
Fenéért nincs szerkesztés gomb...
Azt még hozzátenném hogy az előzetes nekem teljesen kimaradt eddigi életemből, most kerestem meg miután említetted.
28.
28.
Teuton
#27: Hmm... Ez meglepően hosszú azután amit Painkillerből kinéztem mások játéka közben. Bevallom, ennyit nem néztem volna ki belőle a skillshotok erőltetése mellett.

Röviden (kis csavarással): jófiú voltam, de kiderült hogy a rosszfiút szolgáltam, ezért leléptem majd éktelen piálásba kezdtem valamint kalózkodtam (nem szoftver!), pár év után meglátjuk az esélyt a revansra, és egymagunk nekimegyünk egy böszme hadseregnek/birodalomnak.
Pont mintha James Raynor FPS-éről lenne szó :P
27.
27.
hakydakillah
26. ajánlom neked elolvasni az előzetest. Egy kis ízelítő:
Kezdjük a történettel. A 26. században járunk, főhősünk pedig Grayson Hunt, helyi keményarc katona, s velejéig jófiú. Emberünk a bolygókat összefogó Konföderáció hadseregében szolgál, melynek legfőbb embere, s karizmatikus vezetője Serrano tábornok, aki a sztori kezdetén elküldi főhősünket, s döntően diplomás durva deréklegényekből álló csapatát, hogy ugyan vadásszanak már le egy titokzatos férfit, aki állítólag több ezer ember haláláért felelős. A küldetés során azonban mindenféle fordulat következik be (amelyekről a készítők egyelőre nem beszélnek, ugyanis semmit nem szeretnének előre lelőni), s kiderül, hogy a rosszfiúnak hitt célpont valójában nagyon nem gonosz, viszont jó. Serrano tábornokról pedig kiderül, hogy nagyon nem jó, viszont gonosz. Főhősünk annyira összezavarodik attól, hogy pár perc alatt lerombolták a teljes addigi világnézetét, hogy dezertál, s rejtőzködni kezd az űr távoli zugaiban.
Azóta eltelt tíz év, és Hunt egy elismert katonai vezéregyéniségből kemény munkával leküzdötte magát hivatásos alkoholistává, aki szabadidejét a konföderációs hajók megkalózkodásával tölti, egyébként meg egyetlen barátjával, egy Ishi Sato néven futó tudálékos cyborggal beszélget. Éppen zsákmányfelderítő körúton járnak, mikor megpillantják Serrano tábornok hatalmas csatahajóját, a Ulysses-t, s mivel főhősünk előtte már bátorra itta magát, úgy dönt, megtámadja azt. Persze semmi esélye a hatalmas pajzsokkal felvértezett monstrum ellen, így utolsó elkeseredésében megpróbálja kamikaze módjára kiiktani egykori főnöke zászlóshajóját, s sikerül úgy beletalálnia annak hajtóművébe, hogy mindketten pörögve lezuhannak a legközelebbi bolygóra. A Stygia elsőre elhagyatott paradicsomnak tűnik, ám hamarosan kiderül, hogy valószínűleg azért nem él már a környéken senki, mert az egész planétát ellepték a hatalmas ragadozó növények, s más dolgok is meglapulnak a háttérben, amikre persze nekünk kell fényt derítenünk.
Megvan ebben az alapfelállásban minden, ami egy brutális, pörgős és izgalmas sci-fi FPS-hez kell, s habár némi Philip K. Dick áthallás azért felfedezhető, a történet leginkább Rick Remender nevéhez fűződik. Őt az amerikaiak egyébként félistenként tisztelik zseniális képregényeinek köszönhetően, s legutóbb szintén az EA-nek segítt be a Dead Space sztorijának megalkotásakor. Habár a Gears of Warban Marcus egy ex-börtöntöltelék, káromkodó keményarc, ennek ellenére azért a jó oldalon küzd, intelligens, s motivációi érthetőek, a játékos tud vele szimpatizálni. Remender szerint Grayson Hunt a Bulletstorm elején jóval elborultabb és szélsőségesebb figura lesz, mint amire számítanánk, s kötőszavak helyett is változatos káromkodásokat illeszt majd be mondandójába, a történet előrehaladtával folyamatosan változni fog, így elnyeri mindenki szimpátiáját. Vicces, hogy az írók Spock parancsnokról mintázták főhősünk cyborg kísérőjének karakterét, megtoldva azt egy kis szamurájos utóérzettel –már csak Leonard Nimoyt kell beszervezni szinkronhangnak, és tökéletes az összkép.
26.
26.
Teuton
Nem hiszem hogy lesz sztori, legfeljebb egy nagy vonalakban felvázolt alapszituáció amivel megindokolják a hentesparádét.
25.
25.
Scoo
#24: Azt mondta lesz neki története és lesz benne boss fight is. Szerintem is szerencsésebb lett volna ha a demoban inkább a single-ből mutatnak egy szeletet, nem pedig az ölj meg mindenkit minél változatosabb módon stílust. Majd meglátjuk mit ítélnek az ítészek és akkor eldöntöm, hogy kell e nekem ez a játék, avagy sem.
24.
24.
Teuton
#23: Le kell törjelek de a bossfight =/= történet :P
23.
23.
hakydakillah
19. Persze, lesz story is, bossokkal, meg mindennel. A demóban csak a pontrendszeres része került bemutatásra. Nem volt a legjobb döntés, dobhattak volna a játékból egy darabot, egy kis boss harccal. De attól még nekem nagyon tetszik a játék, és tuti vétel lesz :-)
22.
22.
tjames
A demo ezesetben arra volt jó, hogy elvegye a kedvem a játéktól.
21.
21.
Mortician
#16: Csak 135 különböző skillshot van. A demóban én úgy 15-20 félét tudtam megcsinálni. Csak "kreatívnak" kell lenni.
20.
20.
Maxxer
mekkora már ez a trailer:D eddig nemizgatott annyira ,de már egyre jobban ,Fireworks kivégzés igen nagy:!:D:D
19.
19.
Yagami Light
Ennek a játéknak van valami története is, vagy csak az agyalágyultság megy.
Egyébként a grafika brutál jó.
18.
18.
NECROSMOKE
Jól néz ki.Elég beteges :D.
17.
17.
ilor14
demo nekem nem tetszett :(
grafika se jó szerintem
16.
16.
gogolbordello2
Letöltöttem a demóját,hogy jupee!!! 250 féle killshot,erre én kb 2 félét tudtam csinálni,a magamhoz húzom-elrúgom-belelövök,volt szinte mindig.
15.
15.
MadDragon
Az most ok, hogy murisan ki lehet nyírni az ellent, de mi van, ha én csak simán beléjük eresztem az ólmot? Akkor már csak fele élvezetes játékot kap az ember? Csak azért kérdem, mert a kill videókon kívül nem sok minden volt, ami engem igazán jobban lekötne, mint más fps.
A GFWL-el az a baj, hogy lassú, és a netes játékok rajta mindig laggolnak szinte.
14.
14.
kukac450
basszus ezen már megint rohadt jót röhögtem ... ez a breakdance valami epic :D:D
13.
13.
Dcrysis02
#11: Pedig inkább azokat az embereket kéne sajnálnod, akiknek szórakozniuk kell majd a GFWL programmal. :) Komolyan, az a Világ legförtelmesebb dolga. Órákat kínlódtam vele régen. Vagy működött, vagy nem. Minden automatikus frissítésnél kifagyott, és borzalmas többjátékos élményt nyújt.

Max a Red Dead Redemption tud rávenni egy újabb GFWL telepítésre. :)

12.
12.
Teuton
#10: EPIC FAIL literally...

Egyetlen ember nem lehet ennyire hülye, ehhez a szinthez már egy teljes cégvezetőség kell...
11.
11.
pjoco
#10: Téged csak sajnálni tudlak akkor! :D
10.
10.
Dcrysis02
#9: EPIC lo-gih-kah:
Mit adjunk ki? Egy demót, ami segít abban hogy a vásárló eldönthesse hogy tetszik e a játék vagy sem, vagy pedig egy rövid COD paródiát, aminek semmi köze a játékunkhoz? COD paródia.

Nincs demó, plusz úgy tudom hogy a GFWL lesz a DRM. Én kihagyom, akármilyen jó is lesz a játék. Képesek panaszkodni hogy nem fogy a PC-s port, mikor egy demót sem képesek kiadni, a pénzt meg költik egy lejárató hadjáratra.
9.
9.
Mortician
#7: Tudomásom szerint csak konzolra adtak ki demót, PC-re nem.
8.
8.
Apostol360
remélem lesz benne vmi osztott képes móka haveroknak :)
7.
7.
Teuton
Össze vagyok zavarodva, akkor most van ebből PC-re demó vagy sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...