A heti játékmegjelenések és filmpremierek

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A héten lesz bőven megjelenés, egyedül a PSP marad játék nélkül a napokban. No jó, olyan borzasztóan sok sikervárományos címre most sem számíthatunk, de a Test Drive Unlimited második részével és a Mario Sports Mixszel érdemes lehet elkalandozni néhány óra erejéig.

A Test Drive Unlimited 2 első blikkre egyszerű autóversenynek tűnhet néhány luxus verdával, villával és nagymellű nővel, de a játék azért ennél többről szól: a lényeg közösségi élményben és a multiplayer módokban van. A Mario Sports Mix tipikus Wii-sportjáték: egy hardcore gamer azt hinné, hogy öt percet képtelen vele eltölteni, de aztán mégis órákat izzad a képernyő előtt. Az Xbox 360-as játékok közül kiemelnénk még a Body and Brain Connectiont: ez az eddig főleg Nintendo-platformokon hódító Brain Age-sorozat kinectes változata lesz.

PC:

  • Dungeons (február 8.)
  • Dying for Daylight (február 11.)
  • Fate of the World (február 11.)
  • Lucent Heart (február 10.)
  • Test Drive Unlimited 2 (február 11.)
  • The Kings' Crusade: Arabian Nights (február 8.)
  • You Don't Know Jack (február 8.)


PlayStation 3:

  • Test Drive Unlimited 2 (február 11.)
  • Trinity: Souls of Zill O'Il (február 8.)
  • You Don't Know Jack (február 8.)


PlayStation Portable:

  • Nincs megjelenő játék a héten


Nintendo Wii:

  • Mario Sports Mix (február 7.)
  • Spot the Differences! (február 7.)
  • You Don't Know Jack (február 8.)


Nintendo DS:

  • Boom Boom Squaries (február 7.)
  • G.G Series: Dark Spirits (február 7.)
  • Magical Zhu Zhu Princess: Carriages & Castles (február 8.)
  • Naruto Shippuden: Shinobi Rumble (február 8.)
  • You Don't Know Jack (február 8.)


Xbox 360:

  • Body and Brain Connection (február 11.)
  • Test Drive Unlimited 2 (február 11.)
  • TNT Racers (február 9.)
  • You Don't Know Jack (február 8.)


Filmpremierek (február 10.):

  • Csak szexre kellesz
  • Egy jobb világ
  • Fehér nászéjszaka (február 12.)
  • Gnómeó és Júlia
  • London Boulevard
  • Örvény


DVD-premierek:

  • A paripa (február 9.)
  • Az őrzők legendája (február 9.)
  • Dr. Seuss: A Macska - Le kalappal! (február 10.)
  • Ízek, imák, szerelmek (február 9.)
  • Meglógtam a Ferrarival (február 10.)
53.
53.
ATi0021
52 - Így még inkább nem értem. Lényegében megegyezik a két rész. Egyedül tartalomban történt némi változás. Nem hiszem, hogy az a fránya irányítás ennyire megutáltatta veled. Bár az tény és elismerem billel senki se álljon neki. Ehhez minimum egy X360 kontroller kell.
52.
52.
kharami
#51: Mert szar úgy ahogy van! Nem életcélom! Nekem nagyon nem jön át! Viszont az TDU annál inkább!
51.
51.
ATi0021
48. - Most nem azért, de szerintem elég jól el lehet vele lenni. Nem tudom miért lett életcélod fikázni a TDU2-t.
50.
50.
kharami
#49: Hát érted azért zsákba macskát nem játszom! Azért annyira nem vagyok anyagilag eleresztve! És tudod mióta a kedves fejlesztők b*sznak kiadni demókat, nos elötte letöltöm IGEN warezolok és ha tetszik pl úgy mint ahogy eddig is tettem a JÓ játékoknál mint modern warfare 2, black ops, shift, hot pursuit megveszem őket!
49.
49.
batnor
#48: Már nem azért örüljünk hogy van benne egyáltalán offline mód mivel ez a TDU1 óta MOOR játék tehát az offline mód csak egy körítés az online résznek és örülök neki ami van. Vagyis miután majd megveszem márciusban addig nem is rakom fel a "demót" mert lehet hogy a crack is okoz egyeseknek gondot és ez egy olyan játék sőt minden játék olyan hogy mindenkinek magának kell eldönteni-e tetszik vagy sem.
48.
48.
kharami
#47: Helyesen teszed!,;) Én is ezt tettem és megkíméltem magam fölös akárhánypárezer forint kiadásától! Nem a nagyon szar kategória de az amivel csak "elvan" az ember savanyúbb napokon! Ez nem az a játék ami úgy eteti magát! Sajnos!
47.
47.
Samu
#46: Hehe,látom te nem olvastad az előző kommenteket...én vártam ezt a TDU2 játékot,de kezditek elvenni a kedvem.Azt hiszem előbb csak óvatosan kipróbálom...
46.
46.
XDannyL
TDU 2!!!! EZ AAAZ! xD
Remélem van olyan jó mint az első rész :P
45.
45.
ATi0021
#36: Felismeri a 360 kontrollert, csak állítsd be.
44.
44.
Hasler
és még 14 gigát foglal a gépen:DDD
43.
43.
Hasler
ez a játék az 1-nek a padódiája:D
42.
42.
kharami
#36: Hát igen Has ahogy mondod! Elég szégyen hogy rohadt sok mindenkinek van Ati kártyája és b*sznak rá hogy normálisan adjanak ki rá játékokat! Meg most nagyobb terület ide vagy , csessze meg ott tölti be elöttem a fákat, rohadtul nem számol ki semmit előre!:D:D:D Akkor meg ne takarózzon senki azzal, hogy húú de nagy területet kell kiszámolni! Én maradok a TDU 1 nél! Szebb is jobb is! És nem egy olcsó sims paródia!
41.
41.
kharami
40.
40.
batnor
#39: És ha valamit nem tudsz beállítani akkor megnézni hogyan kéne. (sry a dupla posztért de nem ártana egy szerkesztés gomb)
39.
39.
batnor
#38: Jó megy kontroller is csak utána kéne olvasni hogy mi miért nem jó még :D
38.
38.
Hasler
hát én a Shiftel nagyon keveset játszottam, de ha jól emlékszem ennél azért jobb, meg azt controllerrel is lehetett tolni:)
37.
37.
Vendu
#36: Lesznek itt még nagy viták a tesztoldalon.
A Shifthez képest milyen az irányítása? Mert még nem játszottam a TDU2-vel.
36.
36.
Hasler
ha nálad probléma lenne, akkor nyilván te is a geforce-t szidnád, és véletlenül sem a TDU2-őt:) ne a shiftet meg az nfst alázd, hanem mondd el, miért sikerült jól a játék légyszives, jah és egyébként meg ilyen szar irányítással megáldott "autós" játékkal még az életben nem játszottam, és nem ismeri fel a x360 controllerem... Váltok: 4/10
2011-ben vagyunk.
35.
35.
ATi0021
Szerintem alapvetően semmi baj nincs a TDU2-vel. Talán az, hogy egyesek túl sokat vártak és most emiatt csalódtak. Nem egy szimulátor, nem is annak készült, mégis sokan GT5 megverését várták. Hiába voltak erről hírek, egyesek vagy nem akartak erről tudomást venni, vagy egyszerűen nem olvasták a híreket.

Grafikát illetően valóban nem egy olyan szép játék, mint a GT5, Forza3, DiRT2, stb. De azért azt is nézzük, hogy ezekben a játékokban sokkal kisebb területet kell a grafikus motornak kezelnie. Persze lehetne szebb grafika is, de akkor a felhasználók 99%-al panaszkodna, hogy ennek meg miért kell Corei7, GTX580 stb....

Optimalizálás terén nekem Q6600, 4GB RAM, GTS250-el szépen futott magas beállításokon a béta verzió. Kétlem, hogy a teljes rosszabb lenne. Aki meg korábban írta, hogy 5750-el szarul megy neki, csak annyit tudok mondani lehet nem az Eden a hibás, hanem az AMD. És idővel kiadnak egy normális drivert és nem lesz gondja. Elég sok ATi kártyás tulajtól olvastam ilyen negatívumot. Nekem GeForceal nincs gondom.

Plusz akárcsak az elsőnek, ennek is online játék mellett van értelme. Sokat játszottam az elsővel is és mondhatom, hogy jó autózásokban volt részem más magyarokkal együtt. Nem is beszélve a különféle versenyekről. Irányítás terén még annyit, nekem ChillStreammel remek. Igaz szokni kell, de végülis jó. Bár szerintem is az első részé jobb volt. Csak sajnos azt is sok majom egyből szarozta és amiatt az Eden fogta és megírta ezt. Pedig egyedül csak a fizikán kellett volna javítani. Persze akinek nem inge nem veszi magára, de van akinek nem lehet sohase elég jó csinálni. Aki amibe akar, abban így vagy úgy de bele tud kötni....

Amúgy meg az NFS Shift 2 is valóban nagy újítás lesz. Egy az egyben Shift 1 kopi kiegészítve éjszakával, új pályákal stb. Ez egy Shift DLCbe is belefért volna. De persze a Hot Pursuit sokkal jobb a 400-al driftelő Veyronnal stb más valósághű megoldással. A Mafia 2-t illetően nem értem a hasonlítást. De azért azt ismerjük el elég sok hülye megoldás volt abban is. Például hiába volt elég pénzem kifizetni a nővérem tartozását, azt kizárólag az adott küldetés után tehettem meg, ahol véletlenül pont annyit kaptam ami a tartozás volt. És akkor ne is beszéljük az ostoba lehúzós DLCkről, amikbe 0 átvezető videó volt. És sok más scriptes megoldásról, ami valóban 2011 csúcs technológiáját idézi az értelmetlen APEXel együtt. Persze ez nem gond, és ez mind rendben van a Mafia 10-et ért, csak a GameKapocs volt gonosz, elfogult.
34.
34.
tjames
#32: SZEVA CEMI ! ! ! !
HOL A TÖCSBEN VOLTÁL ENNYI IDEIG?????
ISTEN HOZOTT ÚJRA KÖREINKBEN ! ! !
33.
33.
Hasler
na időközben kiderült, hogy ez az EA TDU2 paródiája, az idén érkező SHIFT 2 előtt:)
32.
32.
cemi
Nah újra itt, s ahogy látom sok változás volt...nah de a lényeg, hogy max a TDU 2 lesz számomra érdekes, befutó...bár az elöddel nem nyomtam egy grammot sem, ahogy esik úgy puffan...
29.
29.
Scorpion87
Én is többet vártam a TDU 2-től. Az 1. rész nagyon bejött, és ennél több fejlődésre számítottam. Vannak benne félelmetesen gagyi megoldások, de összességében el tudok lenni vele. A kocsik szerintem kifejezetten szépek (mondjuk minden más ronda). Sokkal inkább árkád mint szimulátor, de végülis a vezetési élmény nekem egész jól átjön. Amitől viszont a hideg rázott, azok az autósisolák - fölösleges, rohadtul idegesítő unalmas időhúzásnak tartom, ok hogy meg kell tanulni vezetni benne az erősebb hátsókerekeseket de könyörgöm, mire való a free ride???
Ha jól láttam, még senki se írta, az off road szerintem nagyon jól el lett találva.
Én mondjuk 6.5-öt adnék rá (ha mercirajongóként visszagondolok az alagútban száguldásra a fekete SLS-el, akkor legyen mondjuk 7...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...