HWSW: Sok frissítést kap idén a Windows Phone 7

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mobile World Congress nyitónapján Steve Ballmer bejelentette a Windows Phone 7 idén várható újdonságait. A Microsoft mobil platformja, amelyet nemrég a Nokia is felkarolt, jövő hónapban megkapja a sokak által várt copy-paste funkciót, az év hátralevő részében pedig további új képességekkel bővül, írja a HWSW.

2011 során számos "jelentős" frissítés érkezik a Windows Phone 7 platformhoz, amelyek kiterjesztik az operációs rendszer képességeit, hangzott el a Mobile World Congressen. Az első nagyobb csomag márciusban esedékes, ez hozza el a Windows Phone 7-re a copy-paste funkciót, amelyet sokan jogosan hiányolnak az operációs rendszerből, illetve végre bekerül a CDMA hálózatok támogatása, amely nyomán a Windows Phone 7 készülékek megjelenhetnek az amerikai Sprint és Verizon szolgáltatók kínálatában.

Hogy pontosan hány frissítés lesz és milyen ütemezésben érkeznek, arról nem közölt részleteket a Microsoft, csak annyi ismert, hogy melyik új képesség nagyjából mikor jelenik meg. A tervek szerint 2011 során bekerül a Windows Phone 7 névjegyzékébe, vagyis a People Hubba a Twitter-integráció, így a felhasználók az ismerőseiknek nem csak a facebookos, hanem a twitteres aktivitását is nyomon tudják követni közvetlenül a People Hubból, illetve Twitteren keresztül üzenetet is tudnak küldeni nekik.

Lesz Office, Internet Explorer 9 és Kinect-integráció is - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

3.
3.
Mortis
Nincs esélye az iPhone és a nemsokára esedékes PS Phone ellen, sajnos. :(
2.
2.
Sogi
de miért erőltetik ennyire a copy paste hypeolását? alap funkciónak kéne lennie, erre ezt nyomatják éjjel nappal, hogy ez LESZ. más új funkcióról alig beszélnek, még az optimalizációt emlegetik, az pedig aztán annyira fontos egyelőre még, mint 50 fokban a szőrmebunda
1.
1.
popely16
Jó ötlet sok mindent lehet még ebből a wp7 + kinect párosból kihozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...