inFamous 2 - megvan a megjelenési dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony végre hivatalosan is bejelentette az inFamous második részének megjelenési dátumát, igaz, egyelőre csak az amerikai premier napja ismert. A kiadó emellett megerősítette, hogy a Hero Edition létezik, a 100 dolláros gyűjtői változat egy raklapnyi érdekességgel várja majd a rajongókat.

A Sony a hivatalos PlayStation blogon jelentette be, hogy június 7-én végre boltokba kerülhet az inFamous 2. A dátum sajnos csak az amerikai premierre vonatozik, mert az európai megjelenés napja még nem ismert, de ha minden jól megy, nekünk sem kell sokkal többet várnunk a játékra.

A kiadó emellett megerősítette, hogy a korábban pletykált Hero Edition létezik: a 100 dollárba kerülő gyűjtői változatban a játékon kívül helyet kapott egy 8,5 hüvelykes Cole MacGrath szobor, egy a főhős táskájáról mintázott hátizsák, a DC Comics-féle inFamous képregény egy rövidített változata, a játék soundtrackje, valamint mindeféle ingame földi jó - skinek, fegyverek képességek. A csomaghoz mellékelt letölthető tartalmak egyébként a Special Editionben is elérhetők lesznek, ráadásul ez a változat hologrammos borítót kapott a rajongók legnagyobb megelégedésére.

Az egyes kiadásokról a galériánkban találtok képeket, itt helyben pedig három új gameplay felvételt leshettek meg a GameTrailers jóvoltából. A kézikamerás videók már többé-kevésbé ismert helyszíneket és jeleneteket mutatnak be.

12.
12.
koffein
10.
10.
SolidSnakeHUN
#2: ha ilyen hülyeségeket irsz tényleg kisgyerek lehetsz,vagy anyázol annélkül hogy ismernéd a gémet.nézz utánnna hogy az elsö rész milyen értékeléseket kapott,vagy annak hány millióan várják a folytatást,kőztük én is.remek játék.és tudod sok gémnél a lövöldözésen és a csapkodáson kivűl van még valami ami kiemeli a többi tucat cucc közül STORY,HANGULAT.
7.
7.
danez11
6.
6.
Nekem megvan az első rész, és az is kedvenc volt. Ez is meglesz, tuti.
5.
5.
Qka19
Jó lesz ez az év.
Jövő hónapba shift 2, májusban dirt3 juniusba meg ez.

Már várom!!!!
4.
4.
Dark_Temptation
3.
3.
szabo900201
2.
2.
Kisgyer3k
1.
1.
Sarkadi
Kár,hogy nem lesz PC-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...