GDC 2011: Küldetésszerkesztő az inFamous 2-ben

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem akármilyen újdonsággal várja a rajongókat az inFamous 2: a Sucker Punch a GDC-n jelentette be, hogy a játékban egy küldetésszerkesztő is helyet kapott, amellyel bárki feladatokat készíthet, majd oszthat meg a társaival. Trailerünk is van, a kezdeményezés mindenképpen dicsérendő.

A Sucker Punch korábban megígérte, hogy érdekes bejelentéssel készülnek az idei Game Developers Conference-re, s lám: küldetésszerkesztő kerül az inFamous 2-be. A játékosok saját feladatokat készíthetnek, majd megoszthatják azokat online - ezeket ugyanúgy a játékon belül tudjuk "felvenni", csak éppen a felhasználói küldetéseket élénkzölden jelzik nekünk, illetve itt a készítő neve is feltűnik majd. (Természetesen ezek a jelzések szűrhetők lesznek.)

Nyilván nincs LittleBigPlanet-szintű szerkesztési szabadság, de a most érkezett trailer és a GDC-n látott bemutató alapján nem érheti panasz ezt a funkciót sem. A játszóterünk az inFamous 2 világa lesz, itt álmodhatjuk meg az új küldetéseket: készíthetünk kimenekítős, bázisvédős és túlélős feladatokat, de akár versenyzős, céllövöldés és platform küldetéseket is.

A lehetőségek tárháza "végtelen", és a szerkesztői alkalmazás kezelőfelülete sem tűnik bonyolultnak: oda rakjuk le az ellenfeleket és a különböző tárgyakat, ahova jól esik, és egyszerűbb szkripteket is össze lehet majd rakni, hogy a például a versenyeknél minden átugort karika után nőjön egy picit a rendelkezésünkre álló idő.

Az inFamous 2 június 7-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra.

10.
10.
Ca$h
Ez a játék minden nappal csak egyre jobb lesz!
9.
9.
Mortis
Hehh, egyszerűnek tűnik a használata. Megér egy misét...
7.
7.
biolencse
Ha nem lenne benne ez az opció, akkor is megvenném.
6.
6.
Folti90
#3: Tul sok jó játék jelenik meg most, nem bírom mind megvenni:( Szó választani, kell a sok cím közül!!!
5.
5.
Tacskoexe
#3: Nekem csak az anyagiakkal vannak problémáim XD
4.
4.
Qka19
#3: Jaja, nálam is ez a gond, bár most télen egy darab játékot nem vettem, így ki tudtam pörgetni ami még nem volt. xD
3.
3.
deviques
Túl sok jó játék jelenik meg most, nem bírom már végigjátszani őket!
2.
2.
Playstation3_GameR
Taps, taps! Már az elsőt is imádtam, a második pedig nem vesz vissza a tempóból, az L.A. Noire-ral a tavasz legnagyobb durranása lehet PS3-on.
1.
1.
Wackor
Hát erre nem számítottam :D ez igen jó lépés volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...