Kulisszák mögött a Section 8: Prejudice készítőivel

  • Írta: InGen
  • 2011. március 22.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a 2009-ben közepes sikerekkel megjelent Section 8, s a Prejudice alcímet viselő alkotás promózására azt látták a legjobbnak a fejlesztők, ha egy helyes szőke lány visz be minket a kulisszák mögé. A gondolatot tett követte, így itt a fejlesztőkkel készített video első fejezete.

A korábban F.E.A.R. kiegészítők hegesztésével elfoglalt TimeGate Studios első igazi játéka a 2009-es Section 8 volt, s habár nem feltétlenül szerettük minden részét, azért korrekt kis alkotás volt. A kizárólag digitális úton megjelenő folytatás a Prejudice alcímet kapta, és a készítők továbbfejlesztik benne az irányítást, a sztorit, meg gyakorlatilag mindent, ami az első részben nem volt a legjobb. Most pedig a TimeGate kulisszái mögé visz be minket egy helyes, kissé merész stílusú hölgyemény.

5.
5.
Mortis
Ahogy ott futkorászik a fegyverrel...Nagyon lol.

Digitális terjesztésre remek lesz ez a játék.
3.
3.
tabu3x
Az előző részt még "only $8"-on hirdetik PSN-en, ez már "only $14,99". Vajon lesz még feljebb is "only..."?:-)
Egyébként, szép a stúdió, nem is kicsi, ahogy elnéztem vannak is egy páran a fejlesztők. Mindez a tengeren túlon, szóval nem lehet vmi alacsony a költségvetésük. Ennek fényében elég érdekes, hogy ennyiért adnak egy játékot és még talpon van a stúdió.
2.
2.
McDuff
én anno a demojával játszottam boxon(azt hiszem).tényleg nem volt nagy vmi,de én mégis jól szórakoztam rajta,de hamar unalmassá válik.meg úgy emlékszem írtó nehéz volt a vesztésre állók csapatában(onnan már nehéz volt fordítani a kimenetelen),de lehet hogy csak nekem,nem tudtam vmi sok skillt szerezniXD
a dropship nagy ötlet,még az elején,de utána az is csak húzta az ember idegeit,fél perc volt mire földet értél,igaz oda dobhattad le magad ahova akartad,de többnyire ilyenkor az ember a csatába szeretne csöppenni,ott viszont amint földet ért,szanaszéjjel lőtték a többiek:Dés utána megint dropship:D
1.
1.
giga321
Nekem az első részbe nem tetszett a gyenge single rész. Igen tudom hogy multira lett kihegyezve de akkor is lehetett volna jobb is a sztori mód.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...