Pofon az Xboxnak az új inFamous 2 trailerben

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 13.
  • Videó
Link másolása
Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire imádjuk azt, ha két rivális fejlesztő egymásnak mutogat fityiszt. Jelen esetben a Sucker Punch szól be jól a Microsoftnak az inFamous 2 legújabb előzetesében, igaz, erre csak leginkább a szemfülesek jönnek rá.

A szuperhősös képességekben nem igazán vegetáló Cole éppen a saját eszközeivel való önbíráskodással ítélkezik a gonoszok felett a város egyik üzletében, mely - és itt jön a poén - a Red Rings Electronics névre hallgat. Mi ez, ha nem utalás a rivális konzol, az Xbox 360 legismertebb meghibásodására, a Red Ring of Deathre?

Valószínűleg nem szándékos volt az arconcsapás, mindenesetre humoros kedvében lehetett a tisztelt pályatervező, amikor ennyire jellegzetes nevet adott az egyik helyszínnek. Reméljük, az inFamous 2 bővelkedni fog a hasonló Easter Eggekben.

Egyébiránt a játék elég dögösen néz ki:

35.
35.
vuliem
Hát... kéne egy PS3...
33.
33.
StormForHell
Azt szerete ezekben a játékokban hogy a 100-szor nagyb bossszörny nem jön oda és tapos el simplán hanem mindenhogy szarakodik veled, és szinte várja h megöld...

Am télleg karaly a jték...
32.
32.
molnarlolo
Amikor meghal a szörny akkor nem egy xbox jel jön ki a füstből?? :D
31.
31.
armino8
Épp az imént rendeltem elő a játékot,ilyet szól a sràc milyen platformra?Mondom az infamous esetében nincs sok lehetőség...:)
30.
30.
McDuff
az itt a vicc,hogy ez nem vicc:D
29.
29.
Jinbobo
#23: Csak az irigység szól belőled! Szerintem k*rva jó játék lesz! Az első része is kivívta magának az elismerést! Látszik hogy Box fan vagy, de attól még nem kéne olyan játékról levonnod a konzekvenciát, amit nem is ismersz.Ha csöndbe maradtál volna...
28.
28.
armino8
23 Csak gratulálni tudok a megnyilvánulásodhoz!
27.
27.
Huhh... Hát ez nekem túlságosan is "konzolos" cucc :) De azért az nagyon tetszett amikor becsúszva elkaszálta a fickót 0:46-nál. Na az nagyon szép volt! :)
26.
26.
R8020
#23: kimoderált üzenet
24.
24.
Kyuubi
#23: Huhh, már féltem hogy lesz egy hír egy exkluzív játékról trollok nélkül... De most már megnyugodhatok.
23.
23.
MangaBoyKing
22.
22.
koffein
üldözesi mäniäban szenvedtek
21.
21.
Apostol360
lol ebbe mindenki az lát bele amit akar..."Red Rings Electronics"....Sztem a mókusok tavaszi tüzelésére utal :D
20.
20.
Slik
én 1 hónapja küldtem el nekik... interneten kitöltöttem, jött is a futár másnap elvitte... 2 hét múlva visszahozták teljesen ingyen és működőképesen + kaptam 1 hónap ingyen goldot :D
19.
19.
K/G.
#18: Abban igazad volt, hogy nem a legjobb kezdeti konstrukcióval futottak az új boxok, ezt kár is lenne tagadni, de szerintem az MS amennyire lehet mögé állt és orvosolta a problémát, nem kis költségek árán. Szóval nem kell felfújni a problémát, annak idején eléggé fel volt és az "ellen"tábor egyik nagy támadási felülete is volt.
18.
18.
Yagami Light
#17: Na én csak azt nem tudtam, hogy ingyen futárt is küldtek.
Elnézést kérek a 8-as kommentem miatt. Hiba volt.
17.
17.
K/G.
#8: Jah, igazad van. Nekem is elromlott egyszer, aztán telefon, futár jött, vitte, aztán jött megint. csak most hozta. Méghozzá egy vadonás új gépet, az újabb szériáról. Ekkor volt a boxom másfél éves, de mivel új gép, új papírok, újra 3 év teljes, körű garancia jár hozzá. Arról meg ne is beszéljünk, hogy több ismerősömnek is szó nélkül cserétél az elromlott kontrollereket, vagy headseteket. Várja, csak, lehet, hogy még sincs igazad. Mondjuk nem lepődök meg,
16.
16.
dean winchester
a végén amikor meghal a démongecó, és hirtelen fehér lesz minden és közben zölden füstül. az olyan mint amikor bekapcsolod az xboxot :)
15.
15.
Yagami Light
#12: "Az utolsó mondatodat meg igazán magadra vehetnéd"

Mintha konkrétan név szerint neked szántam volna és mintha te a Microsoftnál dolgoznál és te volnál az egyik aki a konzol létrejöttéért felelős igaz? Ne haragudj ha megsértettelek. Ez egy tényleg nagyon csúnya dolog volt tőlem.

Vagyis nem kéne kötözködni. Részemről ennyi.





14.
14.
Kyuubi
Am 0:44-nél feltűnt valakinek az X doboz? A kettő együtt nem hiszem hogy véletlen :)
13.
13.
danez11
ki az az elmebeteg, aki észrevette a bolt nevét? a legtöbben el voltunk foglalva azzal a baszott nagy szörnnyel :D mégilyet..
12.
12.
Yami
#8: Futár viszi-hozza. Nem egy nagy macera.
Az utolsó mondatodat meg igazán magadra vehetnéd.
11.
11.
Maci80
#9: Igen jól tudod ingyen háztól házig gari volt+1 hó Live,sőt még olyat is hallottam hogy a megbuherált gépeket is megjavították ingyé!Akinek pedig valami oknál fogva hosszúra nyúlt a javítás(átlag 1.5-2 hétnél),még ajándékot is kapott!Szóval szerintem elég korrektűl megoldották ezt a hibát!
10.
10.
leszter
Hát ez elég gyengus + nem is szándékos(valószínűleg) ha nem mondják az életbe nem venném észre minden esetre jót röhögtem....XD
9.
9.
shatterhand
#8: legalább ingyen cserélték/javították 3 évig (meg, ha jól tudom futárt is küldték)
sony 1 év után kér 15-20ezret egy ylodért(fél év garival) és simán bedöglik 2 hónap múlva is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...