Titokban készül a Borderlands 2?

  • Írta: InGen
  • 2011. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
Mostanában gyanúsan sok bejelentetlen játékról kapunk információkat a hanyag fejlesztők önéletrajzaiból, így került elénk a Borderlands folytatásának lehetősége is. A 2009-ben megjelent, különös hangulatú shooter hatalmas siker volt, így a kiadó valószínűleg további bőrt szeretne lehúzni a témáról.

A 2009-es Borderlands elegyítette az FPS-ek játékmenetét az akció-RPG műfajjal, így egy különös egyveleget hozott létre. Amire mellesleg kaptak a vásárlók, az anyagból ugyanis több mint 3 millió példány kelt el azóta, ráadásul a megjelent DLC-k után befolyt pénzmennyiségről még nincs is információnk, de biztosra vehetjük, hogy rengeteg zsebbélelő zsetonról van szó.


Nem csoda hát, ha a kiadó 2K folytatást szeretne, azonban arról még semmit nem hallottunk, hogy ténylegesen készülne is a Borderlands 2. Most az egyik ex-Gearbox Software fejlesztő önéletrajzában talált bejegyzést arra egy külföldi oldal, hogy az úriember ténylegesen a Borderlands 2 kezelőfelületén dolgozott az elmúlt időben.

Ha valóban készül a folytatás, akkor valahol a fejlesztés közepén tarthat, s nem lenne meglepő, ha a bejelentést az E3-ra tartogatnák. A Gearbox egyébként a Duke Nukem Forever befejezésén kívül még egy másik játékon is dolgozik, így elképzelhető, hogy a Borderlands 2-vel együtt összesen három projekt fut náluk.

23.
23.
IceColdKillah
#22: Bocs, én kérek elnézést...XD
22.
22.
wardprod
#21: Majdnem igazad van http://en.wikipedia.org/wiki/Borderlands_(video_game)#Downloadable_content
21.
21.
IceColdKillah
#20: Csak hogy tudd az a 2. DLC. Az első a The Zombie Island of Dr. Ned, a második a Knoxx, a harmadik a Moxxi's, a negyedik meg a Claptrap's Robot Revolution!
Ja és Marcus jóvoltából x3 is bemehettél az armory-ba :P

A játék máig nagy kedvencem, remélem mentést lehet majd importálni!
20.
20.
gorevas
#12: a 3dik dlc[knoxx]-nél megkapod sztem amire vágytál;
boss fight utan egy rakás láda....
19.
19.
NereusLaceee
#11: Teljes erővel másolták a Rage-t? Ez kicsit zavaros, mivel a Rage-ről még alig volt információ, mikor a Borderlands már a megjelenés kapujában állt :)
Szerintem felesleges bármilyen kontaktban is egy kalap alá venni a két játékot. Mostanában filmekben is divatja volt a poszt apokaliptikus témának. A gearbox és az ID is véletlenül egy irányba kanyarodott.
18.
18.
wardprod
#17: QFT.

A nemrégiben kiírt Stemes akció során mi is megvettük haverommal a GOTY-t és így 2. végigjátszásra pláne co-op-ban isteni. Tökéletes trash skálázódás, loot skála, változatosság.

Örömmel venném, ha lenne 2. rész tényleg.

#shooter1234

Mit csináltak?? :D Ezt te sem gondoltad komolyan.. Hamarabb kinnt volt a teljes játék, mint hogy láttunk volna egyetlen videót is a Rage-ről.... Ha figyeltél volna a játék közben felvezett történetre, akkor tudnád, hogy a BL egy nem földi bolygón játszódik (ezért is a gyors napszakváltás, stb...). Igen, van neki egy postapoc.-szerű feelingje, de ez a saját világa, és nem egy standard földi "mi lesz 80 év múlva" helyszín.
17.
17.
elite_hun
#16: A "shield"-re gondolsz mint páncél? Mert az látszott de csak akkor ha meglőttek...
16.
16.
AnimeWarlord
Remélem a következő részbe nem lesznek lusták megcsinálni, hogy a vett páncél látszódjon is karakterünkön.
15.
15.
NECROSMOKE
#12: Igy jártál.De ha jól tom,akkor töbször is lehet csinálni nem?lehet fegyvereket farmolni dögivel.
13.
13.
NECROSMOKE
Ez jó mert mádom a Bordert :)Nekem nagyon bejövős gém.
12.
12.
Alienji
Nagyon jó játék coop-ban de nagyon befejezetlen volt. Alig vártam hogy végigjátszam és megszerezzem a Vaultot, és mit kaptam? SEMMIT. Egy fegyvert nem adott amikor végigvittem.
11.
11.
shooter1234
"fejlesztő önéletrajzában talált bejegyzést arra egy külföldi oldal, " Ez tényleg értelmetlen, de sebaj, azért lejön, hogy mi is a hír.


Amúgy a DNF megjelenését jobban várom mint ezt a borderlands játékot, már játszottam az alappal, meg 3 dlc-jével, és egész jó játék, csak az nem tatszett, hogy teljes erővel másolták a még meg nem jelent Rage-et, de mindenesetre szórakoztató volt, de ha a rage-el egyidőben jelenik meg, akkor tudom már hogy a 2ő közül melyik lesz a nyerő(gyengébbek kedvéért a RAGE).
7.
7.
elite_hun
#6: Ez igaz de ez hogy jön ide? :D
6.
6.
Slik
coop nélkül szar játék lenne
3.
3.
Inkább csináljanak DNF2-t, jobban járnak, különben is nyan nyan nyan nya nya nya nya nyan nyan nyan ! :)
1.
1.
szogyenyi
Vagy lehet, hogy a másik projektjük pont ez lesz. Nem lenne rossz, ha az E3-on már látnánk belőle valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...