Még idén jöhet a Super Mario 3DS

A Nintendo-rajongók egyik különleges tulajdonsága, hogy semmiképpen nem tudnak létezni Mario valamelyik variációja nélkül. Ha a frissiben megjelent Nintendo 3DS hosszú időre Mario-játék nélkül maradna, az komoly káosszal és világvégével fenyegetne, így Miyamoto mester igyekszik a fejlesztéssel.

Mario atyja, az isteni képességekkel rendelkező, bálványként tisztelt Shigeru Miyamoto is belátja, hogy Mario nélkül nem is Nintendo a Nintendo, így mindent megtesz annak érdekében, hogy még idén megjelenhessen a Super Mario 3DS. Ezt onnan tudjuk, hogy a következőt mondta: "Mindent megteszek, hogy még idén megjelenhessen a Super Mario 3DS!"


Habár az is elképzelhető, hogy a várakozás hosszabbra fog nyúlni: a játék egyelőre még japán megjelenési dátummal sem rendelkezik, s a hasonló anyagok általában még annál is később érkeznek meg Európába. A Super Mario 3DS-t valószínűleg az E3-as Nintendo-konferencián fogják bővebben bemutatni, addig pedig izgulhatunk, hogy vajon milyen lesz az öreg vízvezeték-szerelő a harmadik dimenzióban.

Kösz, daenath!

6 komment - szólj hozzá!