Mario és Sonic is ott lesz a londoni olimpián

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a Mario & Sonic at the Olympic Games sorozat. A Nintendo és a Sega közreműködésében megjelent cím ugyan eddig csak két játékot tudhat maga mögött, ám azokból durván 19 millió példányt passzoltak el világszerte. A következő játék a jövő évi londoni olimpiát dolgozza fel.

A Mario & Sonic programok a tipikus Wii-s és DS-es sportjátékok sorait erősítették: a 2008-as pekingi olimpiát és a 2010-es vancouveri téli olimpiát feldolgozó epizódok legfeljebb csak a tematikájukban különböztek, egyébként ugyanazt a tartalmat nyújtották. Volt bennük rengeteg minijáték, amik ugyan bizonyos ideig szórakoztatók, viszont hosszú távon nem igazán kötik le az embert, és ez meglátszott az értékeléseken is.

Sebaj, a kétszer kettő verzió ellenére így is 19 millió példányt szórtak szét világszerte, ami kiváló eredmény, s ezek után a Nintendo és a Sega hülye lett volna nem meglovagolni a 2012-es londoni olimpiát is. Az új rész Nintendo Wii-re és 3DS-re készül, a megjelenési dátumot az idei év végén fogják felfedni a készítők. Bár az előző játék DS-re is elkészült, a bejelentésben nem esett szó arról, hogy lesz-e ilyen verzió ezúttal.

A Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Gamesben több új játékfajta - így például foci és lovaglás - is helyet kapott, a helyszínt pedig London szolgáltatja majd a fiktív helyszíneket felvonultató Dream események mellett. A Wii változatban single és multiplayer egyaránt lesz, a 3DS-es játékban pedig 50 különböző olimpiai attrakció várja a játékosokat.

2.
2.
LtGlove
Az olimpia logójából is csinálhatnának valami puzzle játékot :)
1.
1.
Mortis
Ha nem lenne teljes árú akkor mosollyal az arcomon várnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...