Hunted - fejlesztői naplón a hangok és zenék

  • Írta: InGen
  • 2011. május 21.
  • Videó
Link másolása
A múltkor láttuk, mennyire fel tud dobni egy fantasy játékot az, ha Lucy Lawless is a hangját adja hozzá, most pedig azt látjuk, hogyan készültek maguk a hangok és a zenék. Pontosabban inkább azt, hogy a fejlesztők hogyan gondolkoznak ezen elemek fontosságáról, és mennyire veszik komolyan.

Nos, úgy tűnik, hogy nagyon. A csúnya szakállas zeneszerzőbácsi például nagyon meggyőzően tudja előadni, mekkora feszültséget tud teremteni a muzsikáival, és mennyire alá tudja támasztani a játéktervezők által megálmodott viágot. Megtudjuk még azt is, hogy a Huntedhez minden hang házon belül készült, semmit nem csaltak le, nem használtak előre felvett effekteket.

10.
10.
#9: Épp ezért lesz felüdülés a Diabló 3 (már ha nem olyan ronda lesz, mint a legutóbbi videókon :) Mert ezektől a causual tsp/rgk-ktől már úgy becsömörlik az ember, hogy az na ! :) Legalábbis a fébl, legó pirátesz és klón vársz az mind ilyen kisiskolás színvonalú 6+ os játék :))) Witchert2-t nem próbáltam még, abban azért bízok, most, hogy a DA2-őt is nagyon lehúzta a nép itt valamelyik hírnél :(
9.
9.
Józsi_Doe
Van most hack and slash játékmenetű gamma bőven: Fable 3, Witcher 2, Mount and Blade kieg, First Templar, Garshasp, Lego Pirates + Clone Wars és még majd ez a Hunted is.
8.
8.
kebi90
Jahh jólvan mostmár rájöttem :D
7.
7.
kebi90
Srácok, bocs a tudatlanságomért, de ezt kiadják PC-re? :)
6.
6.
xICEMANx
Nemsokára itt van :D én is nagyon várom már :D:D:D
5.
5.
bzsp
nagyon jól néz ki, várjuk a további részleteket :)
4.
4.
xxxgamer4ever
Ahh, hát ez a grafika nagyon ok, remélem a játékélmény is ott lesz! Annyira-az eddigiek alapján-nem extrásak a hangok ha már arról van szó.
3.
3.
Noozi
reemek.látnám már szívesen..vagy egy demót róla :)
2.
2.
Ghost16
zsííííííííííííííííííír
:)
1.
1.
koffein
ez igen kis pofás játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...