Alice: Az őrületen túl - különleges online teszt

A napokban jelenik meg az Alice: Madness Returns, American McGee legújabb elmeorvosi kórképe. Ennek apropóján az első online játéktesztet egészen különleges formában közli le az igényes Alan Wake-novellákról elhíresült Alexmenrich.com - kiváltképp a nyelvi arculatot és a körítést tekintve.

Az Alex Menrich Gaming Community egészen különleges kezdeményezés apropóján keresett meg minket - a középpontban a Spicy Horse horrorjátéka, az Alice Madness Returns áll. Az Electronic Artscal karöltve a kishazánkban elérhető első játéktesztet online formában, egyfajta bizarr könyvet lapozgatva képzelik el.

Az Alice: Az őrületen túl nevű anyag különleges formában, szokatlan nyelvi arculattal és tényleg hideglelős grafikai koncepcióval kerül felszolgálásra, és természetesen mindenki számára elérhető.

Alex Menrich neve talán ismerősen csenghet a hazai Alan Wake-fanok számára, ő hozta el számunkra a játékbeli novellák magyar fordítását, nagy valószínűséggel a nővé cseperedett Alice legújabb Csodaországbeli rémálmát is legalább ilyen igényesen megvalósítva vesézik ki a kollégák.

Az egyedi online játéktesztet pontosan itt érheted el.

11 komment - szólj hozzá!