Alice: Az őrületen túl - különleges online teszt

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban jelenik meg az Alice: Madness Returns, American McGee legújabb elmeorvosi kórképe. Ennek apropóján az első online játéktesztet egészen különleges formában közli le az igényes Alan Wake-novellákról elhíresült Alexmenrich.com - kiváltképp a nyelvi arculatot és a körítést tekintve.

Az Alex Menrich Gaming Community egészen különleges kezdeményezés apropóján keresett meg minket - a középpontban a Spicy Horse horrorjátéka, az Alice Madness Returns áll. Az Electronic Artscal karöltve a kishazánkban elérhető első játéktesztet online formában, egyfajta bizarr könyvet lapozgatva képzelik el.

Az Alice: Az őrületen túl nevű anyag különleges formában, szokatlan nyelvi arculattal és tényleg hideglelős grafikai koncepcióval kerül felszolgálásra, és természetesen mindenki számára elérhető.

Alex Menrich neve talán ismerősen csenghet a hazai Alan Wake-fanok számára, ő hozta el számunkra a játékbeli novellák magyar fordítását, nagy valószínűséggel a nővé cseperedett Alice legújabb Csodaországbeli rémálmát is legalább ilyen igényesen megvalósítva vesézik ki a kollégák.

Az egyedi online játéktesztet pontosan itt érheted el.

10.
10.
Mortis
Na, vannak még ilyen ötletek kishazánkban is. Megérne egy like-ot( fail), de most csak azt tehetem ,hogy leírom, mennyire örülök neki.
8.
8.
Neo1989
Én most játszom ezzel nagyon bejön pedig én srác vok és 22 és álltálába autózok vagy lövöldözöm :) De szerintem ezt meg fogom tartani :)
6.
6.
gucho
5.
5.
Alex Menrich
#4: Nagyon elborult az anyag. :)
4.
4.
Józsi_Doe
Remélem nem kicsit lesz elborult, hanem nagyon.
2.
2.
Scoo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...