Ilyen lesz a Forza Motorsport 4 gyűjtői kiadása

  • Írta: InGen
  • 2011. június 27.
  • Hír
Link másolása
Már a Forza Motorsport 3 gyűjtői kiadása is olyan volt, hogy a teljes Gamekapocs szerkesztőség folyatta rá a nyálát, ráadásul emellett még az ára sem volt vészes. A folytatás hasonlóan dögös kiadással kecsegtet, amibe ráadásul a Top Gear szerkesztői is besegítenek kicsit.

Idén október 11-én, a sztenderd kiadással együtt érkezik a fémdobozba bújtatott gyűjtői kiadás is, mely kapásból két extra autócsomaggal érkezik: az egyik a 10 legnépszerűbb amerikai izomautót tartalmazza, míg a másik az egyedileg designolt BMW-t - utóbbit egyébként külön is meg lehet majd vásárolni a játék indulása után.

 
Az igazi finomságok azonban még csak ezután jönnek: a "Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear" egy 96 oldalas kis könyvecske, és pontosan azt takarja, amit a neve alapján sejteni lehet - a játék autóit mutatja be in-game képekkel és a Top Gear által készített fotókkal, amihez a népszerű autós magazin és műsor szerkesztői készítik a kommentárt.

Ezen kívül a csomag tartalmaz még Forza 4, Top Gear és Turn10 logós matricákat, exkluzív tagságot a Forza-közösségben és egy letölthető BMW-témát.

És ami nekem személy szerint leginkább megdobogtatja a szívem: az új BMW M5 feszít a doboz borítóján, ami az autós játékok közül itt lesz először vezethető, s persze kívül-belül megtekinthető az Autovista módban. Utóbbiban egyébként a Top Gear műsorvezetője, a legendás Jeremy Clarkson fogja bemutatni a játékosoknak a világ legérdekesebb járgányait.

Kötelező vétel? Úgy tűnik.

7.
7.
XDannyL
Hát nekem nem igazán jön be ez a kaidás :S
A Forza 3 gyűjtői kiadását anno én is meg akartam venni. Az szerintem sokkal jobb volt... De a GT5 gyűjtői kiadását az sem űberelte x)
6.
6.
p3ti
Imádtam a forza 3mat , tuti vétel .
5.
5.
danez11
tyűű most jó lnne egy box :D (máskor soha..)
3.
3.
nincstelen
Wow, a borítója nagyon tetszetős! (Meg maga a játék is :D ) Majd még meggondolom, hogy ezt vegyem-e vagy a szimplát.... :)
1.
1.
izomkukac
hiba: világ legérdekess járgányait.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...