Érkezik a Dynasty Warriors 7 Xtreme Legends

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 29.
  • Hír
Link másolása
A Tecmo Koei bejelentette, hogy a Dynasty Warriors 7 folytatja a frencsájzra jellemző trendet, tehát az aktuális epizód is kap egy Xtreme Legends névre keresztelt bővítést. A Famitsu lapinformációi szerint még idén szeptemberben megjelenthet a csomag, egyelőre Japánban és PS3-ra.

A játékot ezen a héten jelentették be a japán Famitsu magazinban, s egyelőre csak a PS3-as változat a biztos, sajnos semmi hír még az esetleges európai megjelenésről, sem arról, hogy Xbox 360-ra is megjelenik-e a népszerű tömeghent cím következő kiadása.

A Dynasty Warriors 7: Xtreme Legendsben három új karakter képviselteti magát, beleértve Guo Jiát, aki megnyerte a fanok számára indított szavazást, miszerint ki legyen a következő karakter a sorozatban. A másik két játszható hős még nem ismert. Kapunk új fegyvereket is, valamint Legend és Challenge játékmódot is, melyek a Dynasty Warriors 7 PSP-s változatára voltak jellemzőek. Bármely karival nekieshetsz a kihívásoknak, persze csak akkor, ha már unlockoltad őket a sztorimódban.

Ígéretesnek néz ki a felturbózott kiadás, várjuk az európai változatokat és az xboxos verziót.

3.
3.
Sheodon
Jó lesz ez! Karakterkreálóról valami hír? Xtreme Legendsben már szokott lenni, remélem ezt a featuret nem vágták ki a szériából. Az nagy érvágás lenne.
2.
2.
Lordnekroseth
biztos jó lessz...az egész sorozat elég jó volt....a problémám az hogy már a 6 nál sem tudtam WTF van..és a tutorial szar. Nem éppen egy kezdő barát játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...