F1 2011 - az első trailer és új képek

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Videó
Link másolása
Két hónappal a megjelenés előtt ideje volt már látnivalókkal szolgálnia a Codemastersnek az idei Formula 1-es szezont feldolgozó játékából. Erre eme szép nyári reggelen lehetőségünk is nyílt, és azt kapjuk amire számítottunk: kibővült lehetőségek és finomhangolt játékmenet várja a fanatikusokat.

Természetesen az idei szabálymódosítások és technikai innovációk is bekerültek a programba: használhatjuk a plusz lóerőket jelentő KERS-t és az állítható hátsó szárnyakat a nagyobb sebesség érdekében. A Codies megesküdött rá, hogy javították a garázsfunkciót és a boxutca-kiállásokat, valamint sokkal inkább lesz TV-feelingje a versenyhétvégéknek. Természetesen az idei pilótalista, versenyautók és pályák is megtalálhatóak lesznek. 

Az első képeken Sanghaj, Silverstone és Spa pillanatképeit vehetjük szemügyre. Látvány terén nincs mit szégyenkeznie az F1 2011-nek.

A játék szeptember 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és 3DS-re. Lesz Vita verzió is, vélhetőleg a kézikonzol premiere napján. Mi már várjuk.

Ráadásként még egy kis gameplay (köszönjük, ATi0021):

19.
19.
gorezalan
Csak nekem tunik ugy, h 2-3 evet mentek vissza a grafikaval az F1 2010-ota? .... eleg gagyinak nez ki.... nagy F1 rajongo vok, ne ertsetek felre, a 2010est mar vegigragtam parszor, zsiros is, de ez ahoz kepest gyengen fest.
18.
18.
hakydakillah
9. szerintem ez az összes sportjátékra igaz - FIFA, Pro Evolution Soccer, NHL, NBA, Tiger Woods, NFL....

Változtatnak pár dolgon, apró javítások, és a fanatikusoknak ennyi elég is. Ebben az esetben lesz KERS, DRS, új pályák, pilóták, javítások..., és ennyi nekem untig ahhoz, hogy újra megvegyem :-)
16.
16.
Hardy
Az ütközésen nem sokat javítottak ha jól látom...
15.
15.
batonai87
#14: Ezért Te megszerzed ingyen... :-)
14.
14.
gamma
mekkora gagyi árkád fos aki ezért pénzt ad az egy nagy barom
11.
11.
SamS
átdolgozott fizika, üzemanyag keverékekkel is játszani kell a verseny folyamán, a gumik észrevehetően jobban kopnak, elfékezésnél füstöl a gumi, az AI autói nem lassulnak be a kanyaroknál, minden kocsi saját kormányt kap ami a való életben is látható, a paddockot teljesen átdolgozták, parc farme, a mérnököd jóval többet dumál hozzád. értem ez alatt hogy 2 mp-re vagy Hamiltontól, vagy hogy 10körre elég még az üzemanyag, kapcsolj a kettes keverékre. KERS, DRS-t nem írom mert mindenki írta már :)
10.
10.
ATi0021
9. - Azért lesz eltérés. Rengeteg korábbi hibát javítottak és sok olyan dolog lesz benne ami a korábbi verzióba nem volt. Én elsősorban a KERS, DRS-t és a két új pályát várom. :)
9.
9.
KENKILL
Egyet mondjatok meg nekem. Mi a különbség e között és a tavalyi között? :D Mert én nem sokat látok. Elég nagy pofátlanság kétszer eladni ugyanazt a játékot.
8.
8.
Falcon
A
z előző nem volt az igazi bár nekem az is tetszett de remélem ez sokkal jobb lessz!Már alig várom!
7.
7.
david512
#6: jaja késett a váltó... én ezért nem játszottam vele. na meg az idiota kerékcsere miatt
szánalom volt hogy mindenkit elengedett
6.
6.
simon 555
már igen várom.
a 2010-el lejátszottam 7 szezont de remélem a kormányos irányításon javítanak mert én nem tudtam megszokni a váltást.mintha késett volna vagy én nem tudom,de valahogy nem tudtam ráérezni.
5.
5.
Richi12
#3: annak unalmas aki nem szereti az f1-et !!!!
amugy szerntem nem "tökéletes" a graf az előzőben jobb volt legalábbis a vidibő így sikerült leszűrni de remélem javítanak rajta!!:D
4.
4.
ATi0021
Megjegyzem van gameplay videó is:

http://www.youtube.com/watch?v=uREFKJncVI0
3.
3.
Józsi_Doe
Hiáb ajó a grafika ha unalmas a játék. Sajnos az F1 nem arról híres, hogy bármi izgalmat is tartotgatna.
2.
2.
HICKS
1.
1.
reptile110
szerintem jó játék lesz,ha megjelenik tuti kipróbálom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...