Munkaerőt keresnek a következő Dead Space-hez

Az valószínűleg mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem fogja abbahagyni a Dead Space további kiaknázását. Az EA és a Visceral Games az első rész befejezése után is tetemes mennyiségű munkaerőt vett fel a folytatás elkészítéséhez, s a helyzet most is hasonló.

Bár ezúttal egyelőre nem vesz fel tömegeket a Visceral, de úgy néz ki, hogy néhány kulcsfontosságú pozícióra azért várják a nagy tapasztalattal rendelkező, játékfanatikus szakembereket. A Gamasutrán közzétett bejegyzés szerint a stúdió art directort, audio directort és vizuális effektekért felelős művészeket keres.


A cég a kötelező szöveggel csábítja a jónépet: "Itt a lehetőség, hogy igazán közreműködj egy érdekes és egyedi franchise-ra épülő játék elkészítésében." A jelölteknek ezen kívül természetesen rajongani kell a játékokért, és minden porcikájukkal azon kell dolgozniuk, hogy egy "világszínvonalú AAA-kategóriás" produktumot tehessen le az asztalra a stúdió.

Persze, nem sok esély van arra, hogy Magyarországról ez túl sokakat érdekelne, mindenesetre azért örüljünk a tudatnak: a Visceral már teljes gőzzel a következő Dead Space-en dolgozik.

13 komment - szólj hozzá!