Forza 4 a Microsoft új kormányával játszva

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 14.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on jelentették be a meglehetősen furcsán kinéző új vezeték nélküli kormányt az Xbox 360-hoz, amit ezúttal akció közben is megcsodálhatunk a Forza Motorsport 4 társaságában. Bár továbbra sem értjük, mi a jó abban, ha ez az U-alakú izé a levegőben lóg - talán a casual játékosok örülni fognak neki.

A hatvan dollárt kóstáló vezeték nélküli kormányt kifejezetten az Forza 4-hez fejlesztették ki a Microsoft mérnökei, bizonyára némi tudatmódosító hatására fogadták el a designt. Nem túl nagy, nem is nagyon kényelmes, hogy karjaink folyamatosan a levegőben lógnak előretartva. Az októberben megjelenő kiegészítőt végre játék közben is megcsodálhatjuk, mely bizonyára elkápráztatja majd a hétvégi mamuszpilótákat - mindenestere egy igazán ütős, force feedbackes csodával tuti nem ér fel.

21.
21.
digitalboy
Ja és ez nem kinect-es műanyag darab a levegőben, hanem normál kontrollerként ismeri fel a gép.
20.
20.
digitalboy
Ez a sima kontroller alternativája és nem egy kormánnyal kell összehasonlitani! Én kipróbáltam én nagyon is kellemes meglepetés volt, 100x jobb és precizebb mint a kontroller. Én g25-höz vagyok szokva PC-n, de tetszett. És mondom a mihezképest nem felejtsétek!!
19.
19.
vincze1211
ja de a játék bitangul tetszik.Szép és úgy tűnik sikerült kicsikét javítani a belső nézeten.Ugye ebbe is megmarad a tuning?
18.
18.
vincze1211
Hát ez aztás sokkal jobb, mintha a levegőben kormányoznál a semmivel.Ennek annyi értelme van, mintha kimennék a műhelybe és faragnék egy kormányt fából.Magyarul semmi.Ki a bánatos úristen vágyik arra, hogy egy kormányt fogjon órákhosszat, ami semmihez nem csatlakozik, csak lóbálod a tv előtt mint egy hülyegyerek.Ez szerintem semmivel nem jobb mint a sima kontroller.Nekem tuti az marad a forza 4-hez.Főleg azért mert nincs kinect-em, de ha lenne, akkor se szereznék hozzá ilyet.Nincs más dolga a Microsoft-nak, mint ilyen elmeroggyant szarságokkal hülyíteni a népet? inkább dolgoznának tisztességesen egy játékon, minthogy ilyen baromságokat adnak ki hozzá.
17.
17.
ReNegAdE
A régi kormányuk kategóriákkal jobb!Az kormány!
16.
16.
#15: tökmindegy hogy nem kell előre tartani,akkoris egy kormányhoz álvány kell,irtózatosan gagyi,tessék megnézni a gt5 höz gyártott kormányt!
sztem ezt csakis az igazi kekszbox fanok veszik majd meg,vagy a hülyék..
15.
15.
falselight
a srác a videó elején elmondja, hogy nem kell előretartani a levegőben, ő csak a kamera kedvéért teszi. a baj az, hogy itt az emberek fele vagy nem tud angolul, vagy csak simán ostoba.
14.
14.
nasario
A játék szép,de ez az irányító alkalmatosság VÉRGAGYI!!!
13.
13.
Henry82
#11: Olyan szó nincs, hogy delayes, de egyébként igaz amit írtál, a hirtelen mozdulatokat egyértelműen késve reagálja le (az elején látszik a legjobban amikor megrángatja), szóval ez ebben a formában szimulátorozásra biztosan nem használható.
Bár úgy nézem nem is arra szánják...
12.
12.
soap mactawish1982
szerintem ettől 2 óra játéktól olyan karod lesz mint Arnoldnak!
!egy rendes kormány+pedál kéne hozzá azt kész!!
11.
11.
Gilberto
Nem is kicsit delayes a kormany... Bravo Majkroszoft.... Ugyanigy kesik a kinect is.
10.
10.
Grabowsky30+
Bőven elég lenne ha menne a g25 az xboxon!
9.
9.
Gykrizsi
Nem mondom baromi fárasztó lehet igy játszani de szerintem irtó jó a kinézete, tiszta futurikus, bár olcsób kormány tényleg jó lenne
8.
8.
Ghard
és mégis meddig kényelmes igy játszani? 10 percig? úristen...
meg mintha késne is.
7.
7.
nincstelen
Inkább adnának ki egy rendes kormányt + pedált, ami megfizethető árban van, és nem ilyen szarra költenék a fejlesztési pénzt...
6.
6.
Falcon
Mi ez a szar?Hát a Microsoft most húzta le magát előttem!
5.
5.
p3ti
Példát vehettek volna a g27ről ;) Eléggé gagyninak néz ki már sorry :\
4.
4.
giga321
Szerintem nem rossz. Ha messze vagy a TV-ől akkor az ágyban feküdve simán tolhatod.
3.
3.
Wrangler
FAIL ez nagyon gagyi xDD
2.
2.
Kriccs
Ez milyen rossz már. :D
1.
1.
metercsiken
Hát ha valakinek ez kell? Egyébként meg ha sokat játszik vele az ember lehet még edzi is a karokat, amolyan 2in1! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...