A Square Enix támasztja fel az új True Crime-ot

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az Activision törölte az új True Crime-ot, a Square Enix úgy döntött: szerinte megéri feltámasztani a projektet, folytatni a munkálatokat, aztán a boltok polcaira küldeni. Érdekes módon azóta az Activision sem nevezi rossznak a játékot, nagyon örül, hogy talált valakit, aki vállalja a befejezését.

A True Crime: Hong Kong munkálatainak befejezéséről akkor számolt be az Activision, mikor nyugdíjba küldte egy időre a Guitar Herót és a Tony Hawk-sorozatot is - akkor azt mondta az óriáskiadó, hogy a játék egyszerűen nem volt egész jó ahhoz, hogy érdemes legyen folytatni a fejlesztést.

Most, hogy a Square Enix vállalta az új True Crime befejezését, némileg megváltozott a cég álláspontja: Eric Hirshberg, az Activision Publishing vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy olyan megállapodást kerestek, amin mindenki nyer - a Square Enix az Activision minden eddigi befektetését megkapja, a játékot fejlesztő United Front Games együtt maradhat, a játékosok pedig egy remek játékot kapnak, ennek pedig nyilván a kiadó is örül.

A Square Enixszel kötött biznisz lényege, hogy a játékot eredetileg is hegesztő United Front Games befejezheti a korábban megkezdett projektet, míg a kiadásért a nyugaton is terjeszkedő japán vállalat felel. Nagyon fontos azonban, hogy a Square csak magát a programot vásárolta meg, a True Crime címet nem, ezért a játékot más néven adják majd ki - hogy mikor és milyen platformokra, azt nem tudni.

13.
13.
shatterhand
#12: saint's row és a gta közt helyezkedik el
Nem kell olyan komolyan venni a vezetős részt mint a gta-ban (full árkád jhon woo beütéssel), de nem is olyan beteg:) mint a SR.
12.
12.
shooter1234
Ez így a videóról nézve van legalább olyan jó, mint a GTA4.
11.
11.
shatterhand
#9: Messze nem volt fantáziátlan. Manhattenben volt több mint 130utca É-D irányba.
GTA-ban harmada van talán.
Volt tuning,verseny,bunyó, változott a város, az időjárás és csak a rendőrös járőrözésnél volt 26 féle bünycselekmény. Olyan szitukba keveredtem, hogy csak lestem: random igazoltatásnál, motozás, semmi. Csomagtartó nyitásnál meg elfutott az ürge. Kderült ott egy hulla a csomagtartóban.
Úgyhogy messze nem volt szar a játék.
10.
10.
Józsi_Doe
Ha már annyira szar volt a cucc, hogy még az Activision is kidobta a francba, akkor nem értem miért égeti amgát vele a Square Enix.
9.
9.
Mortis
Nagyon jo....Az egyik legfantaziatlanabb GTA-klon megis megkapja a soron kovetkezo epizodjat, szep!
8.
8.
reptile110
én is örülök bár más cím?:P mind1 ha jó lesz akkor megveszem :)..
7.
7.
JcGross
Hát igen, az Activision-nek nem kell olyan játék amit aztán nem lehet folytatni, hogy kis energiát kelljen befektetni és minden évben le lehessen házni egy újabb réteg bőrt ugyan arról a játékról. Örülök, hogy végül befejezik, ígéretesnek néz ki.
6.
6.
sherex
király nagyon jól néz ki a game várós
5.
5.
shatterhand
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
True crime new york city volt a kedvencem. Imádtam járőrözni benne. Szinte csak azt csináltam.
4.
4.
ATi0021
Kissé csalódott voltam, mikor bejelentették a törlést, így most jó látni, hogy kapott a játék egy újabb esélyt. Amit láttam, belőle nem tűnt GTA verőnek, de rossznak se. Bízom benne, hogy az SE-vel jól jártak és nem rontják el, és persze kíváncsian várom az új címet. :)
3.
3.
Cuppak
De várom már ! http://www.youtube.com/watch?v=Hb4qMpO7JPY nagyon jó gameplay.
2.
2.
Sarkadi
Remek,a kiszivárgott gameplay tetszett anno. :)
1.
1.
kirschakos
Ez jó hír!! Már nagyon vártam ezt a játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...