Bejelentették a Grand Slam Tennis 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports sem szeretne lemaradni a Sega mögött a teniszjátékok piacán, 2012-ben érkezik ugyanis a Grand Slam Tennis második része, mely ezúttal kizárólag PS3-on és Xbox 360-on jelenik meg, a Wii-s verzió kimarad. Mind a négy Grand Slam-bajnokság megtalálható lesz a programban.

Ugyan az első rész csak Nintendo Wii-n hódított, az EA Sports korábban bejelentette a HD-verziót is a nagykonzolokra, ám a két évvel ezelőtt megerősített tény végül eltűnt  a süllyesztőben, a Grand Slam Tennis 2 ezt pótolja majd. Annál is inkább, hiszen csak a Microsoft és a Sony gépére érkezik.

Az ausztrál, a francia és az US Open Grand Slam bajnokság is helyet kap a programban, illetve csak itt érhetjük el hivatalosan a wimbledoni tornát is. Innovatív irányítást kapunk, PS3-mon a Move-ot teljes mértékben kihasználja a Grand Slam Tennis 2. A mesterséges intelligenciát profinak, realisztikusnak és szervesnek nevezik. Kellő kihívást nyújt majd a tíz évet felölelő karrier módban.

Olyan klasszikus mérkőzéseket játszhatunk le a ESPN Grand Slam Tournament módban, ahol Borg és McEnroe, vagy Federer és Nadal feszül egymásnak. Keverhetjük is a jelenlegi sportklasszisokat a régi ászokkal. Olyan sportolók mása került a játékba, mint Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Bjorn Borg, Maria Sharapova, Serena és Venus Williams és John McEnroe.

"Nagy izgatottak vagyunk amiatt, hogy az EA Sports elhozza a Grand Slam Tennis frencsájzt Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, kihasználva a nagy felbontású konzolok grafikus teljesítményét." - mondta Thomas Singleton, a játék producere.

2012-ben tapasztalhatjuk meg a mérkőzéseket átható drámákat és izgalmakat. Képek még nincsenek, csupán egy teaser videó.

Köszönjük Nathan!

3.
3.
shatterhand
Sega mögött? Top spin állva hagyta a virtua tennist már két rész óta legalább.
Idáig az a No1 teniszprogram minden téren.
2.
2.
szcsaba1994
Nekem a címmel van bajom. A Top Sin 4 sokkal inkább teniszes játék, mint a Virtua Tennis
1.
1.
SSJ Gábriel
Hát így elsőre nem tűnik rossznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...