Új trailerrel tért vissza az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy a Gearbox letudta a Duke Nukem Foreverrel kapcsolatos kötelező köröket, végre teljes mellszélességgel az Aliens: Colonial Marinesre koncentrálhat. A minap új trailert kaptunk a játékról, vessétek rá magatokat azonnal, mert nagyon hangulatos darab.

Aki a Duke Nukem Forever miatt esetleg aggódna az Aliensért, megnyugodhat: ezt a játékot teljes mértékben a Gearbox fejleszti, és nemcsak az utolsó simításokat intézi rajta. Ráadásul a srácok gyakorlatilag szabad kezet kaptak a filmsorozat jogait birtokló 20th Century Foxtól: a stúdiónak annyi megkötése volt, hogy a játék illeszkedjen a mozikánonhoz, de egyébként a fejlesztők azt csináltak, amit akartak.

A Colonial Marines az Alien 3 után játszódik, és bár sok utalást találunk majd a filmekre, újdonságokkal, így például eddig nem látott idegenfajtákkal is összefuthatunk. A fejlesztők emellett kiemelték, hogy bár maguk is hatalmas rajongók, igyekeztek odafigyelni a fórumokon olvasott visszajelzésekre, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.

 

 

Az Aliens: Colonial Marines jövőre jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra - a trailert ampeeer és Nathan küldte be, illetve volt még öt képünk a múlt hétről, azokat is megleshetitek helyben!

38.
38.
HunRaptor
Kb. annyira várom mint a GOW3-mat,csak hát erre még egy kicsit többet kell.Sajna.
36.
36.
Sznfctm
Akkor azok kedvéért, akik most hallanak először a játékról...

A sztori valójában a Bolygó neve halál után játszódik, a játékos annak a mentőcsapatnak az egyik tagját alakítja, akik 17 (vagy hány) nappal az első tengerészgyalogos osztag elnémulása után érkeznek a helyszínre.

A játékból mutattak videót a játékújságíró-társadalomnak az E3-on, amiben durva menekülős részek voltak. Ahogy a trailerben is elhangzik, valószínűsíthetően több száz tengerészgyalogos volt a mentőhajón, úgyhogy bőven van mit bedarálnia az idegeneknek.

Az új idegenfajta a "bull alien" (eddig, de persze lehet más is), ami a tarilerben fél másodpercre látható, mikor a főhős átcsúszik az kapu alatt, és visszanéz. Na, ami a bezáródó kapu mögött látszik, az az új idegen. A trailer végén pedig egy királynő látható.

Arra kíváncsi leszek, hogy miután egy nukleáris robbanás elsöpörte a kolóniát, hogy lehet, hogy mégis ott kavarunk, de annyi baj legyen. ;)

Amúgy ja, Gearbox = Brothers in Arms, Borderlands, etc., nem pedig a duke nukem. ;) Jó lesz ez, sztem az AvPt simán felülmúlja (bár a marine kampány ott is jó volt.)
35.
35.
soap mactawish1982
elég jónak tűnik!!a videó alapján nálam város a game!!
34.
34.
Sarkadi
Ütős lesz,várom az újabb rettegést. :P
32.
32.
izomkukac
#25: anno ezeken nőttél fel? 14 éves vagy
31.
31.
bitbandita
#22: Új fajtáról volt szó, nem új fajról. Nem ugyanaz...
29.
29.
Necreon
Állat, remélem lesz egy nagyon jó multija, az AVP játékoknak mindig nagyon jó multija volt, amit csak a használhatatlan, vagy paraszt módjára játszott predatorok tettek tönkre. Várom nagyon :).
28.
28.
steve 18
hát gyerekek én ezen nagyon megkaptam...:D:D:D:D:D
27.
27.
pjoco
#26: zItt meg külön öröm hogy csak marine lesz! szóval bekészítek egy vödröt a szék alá mert biztos befosok! :P
26.
26.
pjoco
#24: Óriási lesz! :P Az első AVP a kedvencem! Sose felejtem hogy nem volt mentés az első részben és minden pályát szuszira kellett kivinni! :P
25.
25.
adriano28
nekem ez tetszik, imádom mindent ami alien-nel kapcsolatos, még annó ezeken nőttem fel, nem pedig a nickelodeonos fosságokon ^^
24.
24.
Optimus Prime
Ha az Alien 3 után játszódik érthetőbb, bár azt még nem láttam. akkor Ripley-ék itt már nem lesznek a hajón, az meg lezuhan vissza az LV-426-ra és ezért lesznek ott a dögök. Remélem tényleg jó lesz és a sokak szerint ijesztő AVP után tényleg ijesztő les, mint a classic AVP.
23.
23.
lackosor6
Remélem végre megszabadulnak ezektől az alien-filmes kliséktől pl. minden marine vak meg süket, meg kettesével-hármasával osztanak szét egy századnyi katonát stb. Ha ezeket levetkőzik, akkor tutira szeretni fogom!
22.
22.
StoryTeller
#21: A képet elnézve a trailer végén tényleg a királynő volt. Viszont tetszik ez az új faj ötlet.
21.
21.
fojesz
Ez lesz az újonc elvileg, golyóálló feje van: http://xenomorph-hive.net/forums/MGalleryItem.php?id=221 Hasonlít a királynőre, de mégsem ugyanaz, tekintve, hogy többel is össze lehet futni majd. (Aztán lehet, a trailerben mégis a királynő szerepel, de igazság szerint annyira jól nem látszik.)
20.
20.
Samu
#18: Jaja,én is a királynőt láttam csak,az meg nem új.Az előzetes engem is meggyőzött!
Szivesen nyomnám a lények szemszögéből is,nekem a kedvencem az AVP-ben is az volt amikor lesbenálva az árnyékban a plafonról vagy a falról vethettem magam az áldozatra aki bokánfosta magát mielőtt kivégeztem... Várom ezt a játékot,remélem nem rontják el.
18.
18.
adamsfamily
#17: Szerintem az új idegen fajta alatt a királynőre gondolt,bár az volt az AVP-ben is.
17.
17.
balint23h
Hol az új idegenfajta ami elvileg a trailer végén látható?
15.
15.
Khaszás
Komolynak néz ki :) de hol van ebbe az "új" idegen ? v csak én vok vak ? vagy 1:30nál felbukkan valami nagy arra gondolnak ? bár szerintem az 1 Praetorian vagy nem ?
13.
13.
fojesz
És ahogy a cikkben írtam, a Gearbox nem alakított semmit át a DNF-en, ők csak befejezték, kiszedték belőle a bugokat.
12.
12.
krisztian66666
#5 Szerintem az alienekkel is jó volt nyomni. A predator csöppet unalmas volt....a marine meg állati volt :D Bár csak alienekkel is lehetne nyomni...
9.
9.
The Lone Drow
Ez must have, éjszakánként meg mozgásérzékelővel alvás :D
8.
8.
strike19
Nekem nagyon tetszik alig várom ,hogy tolhassam PS-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...