Hat DLC-t kap a Forza 4, itt az új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a Forza Motorsport negyedik részéhez hat letölthető csomag lát napvilágot jövő áprilisig. A Gears of War 3-hoz hasonlóan itt is lesz Season Pass, ezt a kulcsot kiváltva árkedvezménnyel juthatunk hozzá az összes DLC-hez, sőt az első pakkot ingyen megkapjuk majd.

Ahogy a Forza Motorsport 3, úgy a sorozat októberben érkező negyedik része sem marad DLC-k nélkül, egészen konkrétan hat csomag fog megjelenni a játékhoz november és jövő április között. A kiegészítők alapvetően új verdákkal bővítik majd a Forza 4 felhozatalát, a 60 később érkező autó első képviselői az amcsi izomjárgányok lesznek:

  • 1965 Pontiac GTO
  • 1968 Pontiac Firebird
  • 1970 Buick GSX
  • 1970 Dodge Cornet Super Bee
  • 1966 Chevrolet Nova SS
  • 1969 Shelby GT500 428CJ
  • 1971 Plymouth GTX 426 Hemi
  • 1967 Dodge Cornet W023
  • 1968 Dodge Dart HEMI Super Stock
  • 1964 Ford Fairlane Thunderbolt


A DLC-ket egyesével is meg lehet majd vásárolni, azonban aki tudja magáról, hogy úgyis beszerzi az összeset, a Gears 3-hoz hasonlóan úgynevezett Season Passt válthat ki a játékhoz: ez a kulcs 2400 Microsoft Pontba, vagyis 30 százalékkal kevesebb pénzbe fáj, mintha egyenként ruháznánk be a kiegészítőkre, ráadásul a tulajdonosainak az első csomag ingyen jár majd.

A Forza Motorsport 4 október 14-én landol a boltok polcain, de előtte lesz demó is, mint írtuk már - az előrendelőknek öt ráadás verda üti majd a markát. A Microsoft nem mellesleg a minap azt is megerősítette, hogy a játékban az Indianapolis 500 otthona, az Indianapolis Motor Speedway is helyet kapott - örvendezzünk!

A trailert giga321 küldte be, köszi!

5.
5.
Henry82
#3: patch = hibajavítás
dlc = letölthető extra tartalom.

A hibajavítások mindig ingyen érkeznek, DLC-kért legtöbb esetben fizetni kell, de annélkül is tökéletesen élvezhető a játék. Hol itt a baj?
4.
4.
LnB
Reklám: csináltam egy klubot Forza 4 rajongóknak, aki úgy érzi join. Frissítem mindíg az aktualitásokkal.
3.
3.
vincze1211
#2: Totál igazad van abban, hogy valszeg már kész vannak.De akkor ezeket a járgányokat miért nem lehetett belerakni gyárilag is? És ha tényleg van valami hiba, akkor azokat orvosolják dlc-kkel.Mert ez így szopós lesz azoknak, akiknek nincs live, mert live nélkül elég macerás beszerezni a dlc-ket, pedig az amcsi vasak között elég penge járgányok vannak.Szal sztem ez egy kicsit kicseszés a jónéppel.De mind1.Remélhetőleg az alapjáték is elég jó lesz és akkor én boldog leszek vele, nem fogok dlc-k után szaladgálni.
2.
2.
ZsupiDav
Milyen rendesek, hogy így előre bejelentik. A GT5-nél is vannak folyamatosan frissülő versenyek, de ott legalább ingyen kapjuk. Szerintem az lenne a normális, hogy a DLC-kbe a játék fejlesztése után készített (még a játék készítése alatt nem felfedezett) tartalmi hiányosságokat pótolják. Ha azt mondják, hogy hat DLC lesz, akkor azok már kész is vannak (legalábbis részben). Ennyi erővel a PD is adhatna ki kétévente félkész GT részeket. Nem szimpatikus!
1.
1.
LnB
Mindezek melett bejelentették, a Indianapolis pályát is. Csak azt nem tudom, hogy az is DLC-ben lesz benne vagy az alapjátékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...