Könnyek a Might & Magic: Heroes VI trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Videó
Link másolása
Mit hathatja át leginkább az egyszer fantasy hős érzékeny lelkivilágát legjobban? Hát persze a vér és könnyek. A vérről már megemlékeztünk legutóbb, lássuk, hogy a könnyek, az érzelgősség tényleg jót tesz-e magyar Black Hole által jegyzett Heroes VI-nak. Zsebkendőt bekészíteni!

A világ sorsa ismét a Te kezedben összpontosul - a Heroes VI már jóideje készül a magyar fejlesztők kezében, láttunk már sok szépet és jót a produktumból, már csak az a kérdés, hogy hangulat terén felér-e a klasszikus epizódokhoz. Az új könnycseppes trailer viszont éppen elég meggyőző ahhoz, hogy reményekkel telve tekintsünk az október 13-án esedékes megjelenésre. Köszönjük, giga321!

12.
12.
gamerman15
11.
11.
Tyrker
Csak azt sajnálom, hogy az elfek kimaradtak. Sebaj, talán majd egy kiegészítőben...
10.
10.
dan65
nekem is tetszett a béta.az újítások nagyrésze szerintem nagyon jó
9.
9.
hedzsooo
Az elso es a masodik zart BETA is tetszett, varom nagyon mar ! :D :)
8.
8.
wildláma
engem legjobban az idegesít, hogy nincsenek meg a megszokott epic szörnyek az előzőekből,pl a necropolis egy szíven szúrás volt nekem. Nincs zombi, szellem sárkány, a szellem az béna, a lich szörnyű, van valami oroszlán cucc, meg egy póknő. hát így felborítani azt a jó kis necropolist? az inferno is szinte csak új egységekből áll, a heavennek is vannak olyan dolgai amitől falnakmennék, a strongholddal nincs sok bajom ... a hárpia az valami förtelmes, a sanctuary meg kifejezetten tetszik.
7.
7.
NoRush
Végre egy igazi trailer ... sehol egy felspékelt, a játékban majd egyáltalán nem látható jelenet. Jó látni, hogy itt, ezen a téren reálisak voltak a srácok...
6.
6.
Mortis
#4: Az Ubi máshogy gondolja. Már az V is szinte egy teljesen más játék volt, csak az alapok maradtak meg s ez itt tovább folytatódik. Nincs ezzel bajom, sőt, várom is, hiszen a stratégiai mélység változatlan.
Az izometrikusságra manapság semmi esély. Ki kockáztatna a múltidézés és a hangulat miatt? Bár tény, hogy utánozhatatlanok...

Én még itt sem láttam könnyeket.
5.
5.
hahakocka
Moldren: Heroes 5 előzménye a játék. S ezért arabosabbak a halottak mert ekkor válnak ki az Academyből ami az 5. részben már havas táj helyett ugye sivatagos arabos fillinget kapott a 3. rész és 4. rész után. Mivel most nincs Academy gondolom kiegészítőben lesznek. Új javított városképek lesznek (kérdés 2D vagy 3D gondolom ha 3D akkor több idő kell) majd patchben ezt a hét elején ígérték meg az alkotók.
4.
4.
Quent1n
Én továbbra is azt mondom, hogy elő kéne venni a 3-at kukázni a 3d-t és művészien megrajzoltatni az egészet izometrikusba. Az vissza adná (legalábbis nekem) a régi hangulatot. Vagy ha már 3D akkor sokkal jobban kéne törekedni a mesebeli hangulat vissza adására SZERINTEM. Ez nekem túl komor és színtelen világ már.
3.
3.
wildláma
hát próbáltam a demót ... szerintem messze nincs olyan jó mint akármelyik előző része (konkrétan a 3-mal és az 5-tel és annak kiegészítőivel toltam). Annyi benne a pozitív, hogy szép, és interaktív. Mondjuk vannak benne jó kis újítások, de a legtöbb az elvette azt ami miatt olyan különleges volt ez a sorozat. Leírni nehéz (meg hosszú) mi az ami el van rontva, ki kell próbálni.
2.
2.
Moldren
Nem semmi, jó lesz ez. Régen 2vel 3al játszottam. Maga a sztori ami pl. ebben lesz, folytatás vagy valamelyikben már elkezdődött?
1.
1.
miki1105
Kötelező darab eddig az összes rész megvan eredetiben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...