Forza Motorsport 4 launch partyk Pesten és Budán

  • Írta: InGen
  • 2011. október 12.
  • Hír
Link másolása
Hivatalosan péntektől vásárolható meg kicsiny hazánkban a Forza Motorsport 4, ennek örömére a Microsoft két helyen is launch partyt szervez, versenyekkel, ajándékokkal, s éjfél után megkezdődő értékesítéssel. Ha egy kicsit is érdekel az év autós játéka, ott a helyed!

A Microsoft Pestre és Budára is szervez egy-egy launch partyt, hogy senki ne maradjon le a játék hivatalos magyarországi megjelenéséről. Pesten a Club4Players konzolkocsmában, míg Budán a Gameshop üzletben lehet felsorakozni egy jó kis versenyzésre, október 13-án, 19 órától éjfélig. Nevezni érkezési sorrendben lehet, minden próbálkozó két kört tehet meg, s abból a legjobb köridőt választják ki a szervezők. Az első három helyezett különböző Xbox 360-as ajándékcsomagokkal távozhat.

Persze a legfontosabb mégis a játék megjelenése: ahogy elhagyja az óra mutatója a 12-est, máris meg lehet vásárolni a Forza 4-et, és otthon folytatni a köridők döntögetését.

4.
4.
Macccy
Pontosabban a 3. rész is 1 lemezes volt plusz a Bonus Contents lemez és ez is így lesz, 1 db lemez + feltelepíthető extrák a másodikon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...