Ingame pályaszerkesztő érkezik a Portal 2-höz

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Valve bejelentette, hogy készül egy második letölthető tartalom is a nagy sikerű puzzle-FPS-éhez. Jövő év elején jelenik meg és legnagyobb újdonsága a könnyen kezelhető ingame pályaszerkesztő. Ezzel bárki játszi könnyedséggel készíthet új single vagy kooperatív helyszíneket.

A Valve nem hagyja lankadatlanul a megrögzött Portal 2-rajongókat. A minap bejelentette a második nagyobb frissítést a díjnyertes játékához, melynek fő fícsöre a relatíve felhasználóbarát Map Editor lesz. Ha elég kreativitást érzel magadban ahhoz, hogy ingame felületen single vagy éppen kooperatív mókára kihegyezett pályákat készíts, akkor azt 2012 elején elérhető csomaggal megteheted.

A Portal 2 közössége megtekintheti, letöltheti és játszhat is az így elkészült művekkel, egyetlen kattintással szavazhat a neki tetsző alkotásokra. Vélhetőleg a legjobbakat valamilyen módon díjazni fogja a Valve. Pontos megjelenés még nincs, de jövőre sem maradunk tartalom nélkül. A Portal 2 első DLC-je, a Peer Review már két hete, ingyenesen elérhető.

6.
6.
GhostDog24
Én is remélem ingyenes lesz ez is ...
5.
5.
adriano28
hááát, egyszer vmeik játékban, asszem az empire earth 2 ben, akartam pályát illetve küldetést csinálni, de a játék összeomlott..-.- szóval ez kimarad :D
4.
4.
Necreon
Haloween-i akció keretein belül (vagy karácsonykor, akkor tuti lesz akciós) beszerzem majd. Tudom hogy nem rég volt akciós, de sokalltam érte AKKOR azt pénzt.
3.
3.
Erre várok már mióta... :) Amúgy ez is ingyenes lesz? Örülnék neki.
2.
2.
Matt8888
ahh zsír ,végre megint tervezhetek *-* (Y)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...