Játékmeneti traileren a Grand Slam Tennis 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 25.
  • Videó
Link másolása
Augusztus folyamán az EA Sports is bejelentette a maga teniszjátékát a Grand Slam Tennis 2 személyében - a sorozat ugyan Wii-n indult, de a második rész már nem is jelenik meg a Nintendo konzoljára. Most kapunk egy újabb előzetest az arcunkba, melyből kiderül: 20 világsztár is képviselteti magát.

A Grand Slam Tennis 2 a nevéhez méltóan mind a négy nevezett tornát magában foglalja, valamint olyan világsztárok bőrébe bújhatunk bele, akik mind a múltban, mint a jelenben igen tekintélyes sportolói karriert futottak be. Csak csekkold a videót, hiszen Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Serena Williams, Maria Sharapova, Björn Borg, John McEnroe és Novak Djokovic is felbukkan benne. A játék jövőre landol a boltokban, PS3-on és Xbox 360-on.

2.
2.
Quent1n
Ha lesz hozzá MOVE támogatás érdekes lehet :)
1.
1.
szcsaba1994
Nekem kell ez a játék. Karácsonykor vennem kéne egy XYboxot. Kár, hogy teniszes játékot nem adnka ki PC-re, (a Virtua Tennis 4 kivetelével, de az nekem nagyon nem jön be), konzolon meg egyszerre 3 nagy cím is van (Virtua Tennis, Top Spin, Grand Slam Tennis).
Azért csodálkoztam volna, ha Borg mellé nem rakják be McEnroe-t :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...