Durva dolgok a Kinect évfordulós videojában

  • Írta: InGen
  • 2011. november 5.
  • Videó
Link másolása
Közhely, de nagyon elrepült ez az egy év. Emlékszem, tavaly még csak hümmögtünk azon, hogy jó ez a Kinect, de játszani nem lehet vele, és azt reméltük, pár hónap múlva ez megváltozik. Nos, nem változott, de a Microsoftnak viszont láthatóan nagy tervei vannak a kütyüvel.

És messze nem csak az Xbox 360 és a játékok, vagy a szórakoztatás világában, hanem, ahogy azt az alant látható trailerben megfigyelhetjük, az orvostudományban, az oktatásban, a csillagászatban, a zenében és még tengernyi más dologban képzeli el a redmondi cég a Kinect újszerű alkalmazását.

Ezzel párhuzamosan a Windowsra készülő Kinect SDK bétatesztelése a második fázisba érkezett, így az többek között gyorsabb és pontosabb csontváz-felismerést ígér, és az ízületek felismerésére is képes. A végleges verzió elvileg 2012 elején jöhet.

33.
33.
Kumite
Szerintem a Kinect a játékipar egyik legnagyobb újítása az elmúlt 2-3 évben, akárki akármit mond.
32.
32.
kovacsegy
Sajnállak benneteket, ritkán látni ekkora rakás töketlen f@szt!
Szégyenkezve néz le rátok, azon magyarok sora, akik az elmúlt évszázadok alatt öregbítették szellemi kapacitásunk hírnevét.
Ez egy elképesztő input azok számára, aki ugyan nem a konzol ördögei, de a saját hivatásuk területén zsenik. Nézzetek csak bele a fejlesztői, a tanári, és a kutatói elképzelésekbe, és szégyelljétek el magatokat!
A kicsinyesség és a szűklátókörűség csimborasszói vagytok.
Kinek nem inge, ne vegye magára!
31.
31.
Roger Ramjet
Azért vannak olyan játékstílusok, amiket jobban lehet játszani Kinecttel, mint controlpaddal. Pl. a sportjátékok, és a táncos játékok sokkal szórakoztatóbbak lehetnek. Az a baj, hogy ez nem sok embert érdekel. Amit a filmben bemutattak az nagyon szép, csak semmit nem érünk vele!
30.
30.
kopic
Sztem meg a Kinect sokkal jobb mint a Move!!!!
29.
29.
kopic
#17: Igen annyi! Ha nem hiszed el akkor írd be szépen hogy Kinect eladások, és a Gamestaron írják hogy "10 millió eladott Kinect eladások világszerte"! És ez a hír csak márciusi! Azóta eltelt 8 hónap! Akkor szted most mennyi ? Vagy 13 millió biztos hogy van!!!! Ennyitől már nem kell le hülyézni az embert!
28.
28.
Bré
#23: miért? lehet a jövőben a léggitározás már tényleg menő lessz :D:D
27.
27.
supair
#25: Ott a pont!
Én sem bántam meg.És ki tudja?
Lehet mindnyájan nézünk majd egy nagyot!
26.
26.
Bré
ESZMÉLEETLEEEEEEN!!!!OMG nekem kell ilyen kell hát meghalok ha nincs... xD

kemény lessz :D
25.
25.
Yami
Sok PS vérpisti hogy rávetette magát a hírre. Eszméletlen :D
Amúgy én a mai napig nem bántam meg, hogy megvettem a Kinect-et. Arra amire használom pont jó. Casual szórakozás a családdal, illetve kiegészítőként használható a komolyabb címekhez pl Forza 4. Pártom nap mint nap használja tornához a Your Shape szoftverrel.
Nekem meg mostanság új hobbim, hogy a gépre kötve szoftvereket fejlesztek hozzá. Mindent egybe vetve szerintem jó kütyü.
24.
24.
Slik
23.
23.
Dante
Hát ha valaha a Kinecttel képes lesz vki hegedülni, csellózni vagy akár zongorázni akkor én lerágom a kezem!!! Kizárt, hogy ha a zenészek hangszeren (egy materiális testen) ami a kezükben van tévesztenek akkor a levegőben való hadonászás zenét produkálna..:D ez a videó megint teljes átb***ás! :D
22.
22.
K/G.
Játékra nem való (vagy még nem mutatták meg, hogy még is) de ez a jövő interface lehet nagyon sok dolog számára. A műtős jelenet nagyon tetszett, steril az ember, nem fogdoshat semmit. Nagy dologba tenyerelt ezzel az MS, én úgy érzem, hogy a boxos próbálkozást inkább béta tesztnek szánták....egy új piacot teremthetnek, hogy aztán egyeduralkodók legyenek rajta.
21.
21.
Krist-off
talán ki kellett volna próbálni mielőtt megvettétek volna...engem sosem fogott meg mert nem vagyok oda az ilyen dolgokért de arra azért kíváncsi lennék hogyan lehet hegedülni vagy zongorázni a levegőben...hülyeség az egész
19.
19.
samatagrav09
#10: Előszőr is ezt a sz@rt játékra tervezték a shitboxhoz azt hogy miliókat átb@sztak és hogy most mire használják az is más.
18.
18.
nero66
Ez tényleg mind szép és jó... de ebből egy átlag ember mit fog kihasználni? (bomba hatástalanítást a kocsija hátuljában tűzszerész robottal!? - majd biztos) Tényleg jó, hogy gyógyászatban, oktatásban stb. alkalmazható, de azokra nem gondolnak akik azért veszik meg h majd egy jót játszanak? Biztos jól el szórakoznak 12 éves korig a gyerekek az ugrabugrálással, de azok akik komolyan játszani szeretnének azok akár ki is dobhatják az ablakon... :/
17.
17.
Harakiri
#2: mien 11-12 milliót...hülye vagy ember?? Kb 8 millió Kinectet adott el a Microsoft világszerte...nagyon is jó lenne ez a cucc játékra csak nincs hozzá épkézláb játék (kivéve a Wipeout:))
16.
16.
jszili32
14.
14.
thelegendary
De jó annak aki megvette.... középtávú befektetés.. majd jövőre JÓÓÓÓÓ lesz :)
13.
13.
JacoB
az a lényeg hogy a készítők szarnak az egész kinectre... lehet hogy most is fejlesztik,de eddig semmi jó dolgot nem láttam tőlük.. nálam a Move nyert, azzal sokkal jobban el lehet játszani ..
12.
12.
ZsupiDav
Még a végén rájönnek mire való/használható ez a cucc, mert hogy játékra nem igazán az bebizonyosodott. Eltekintve néhány casual játéktól, nem is igazán erőltette a Microsoft.
11.
11.
szinkron
#4: Az egész elmélet hibás. Nézd meg a future soldiert, ők törődtek vele. Félig leggugolva tArtod a láthatatlan fegyvert és nyitott tenyérrel tüzelsz. A király meztelen. Sokkal vagányabb egy ps3-al lövöldözni, létező fegyver kontrollerrel. Ráadásul kevésbé fárasztó.
10.
10.
Phyisikus
Kinect minden tekintetben társasági dolog és nem foreveralone-nak van. Szerintem nem vertek át senkit, aki külön ezért vette annak tudni kellet miért veszi. A kontroller nélküli mozgásérzékelés nem tud egymagába egy HC Gamer platform lenni. Nem. De nem is erre készült és nem is akar az lenni ,de ennek ellenére még is fognak jönni játékok, amikbe pluszt ad. Mostani E3-on is voltak erre videók. Nem értem ezt a hozzáállást, de azért az érződik, hogy a kommentelők nagyobb része életébe nem látott még ilyet normális körülmények között használva. Kb mint a WP7 es hírnél, ott is mindenki osztatta az észt, de még csak azt se tudja mi az.
9.
9.
mysterion
Azért a végén csak el van hintve, hogy a jövőben leginkább harcászati célú alkalmazását tervezik ennek a drága izráeli "jóemberek" által kifejlesztett csodának....
8.
8.
Neo1989
#7: A kommenteket elnézve azt mondanám hogy por fogónak jó :) A ps move legalább tényleg játékra van kitalálva ami alá olyan címek jelentek mg mint pl a Resistance 3 v KZ 3 :D
7.
7.
givi6
#3: Még ne mondj le róla, nálam otthon bulikon, vagy kisebb partikon nagyon ütős volt, valamire azért még is lehet használni...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...