Új Star Wars-játékra mutathat a bejegyzett domain

A Star Wars: The Force Unleashed 2 óta nem nagyon hallani semmit a LucasArts háza tájáról, de most éppen felőlük érkezett a hír: a LucasFilm jegyzett be egy új domain címet, ami mutathat akár új Star Wars-filmre, de persze játékra is - mi az utóbbiban reménykedünk.

A szóbanforgó két új domain cím a StarWarsIdentities.com és az sw-id.com, melyeket a napokban jegyzett be a LucasFilm, s nyilvánvalóan az Identities címre vagy alcímre utalnak. Ezek persze mutathatnak majd akár egy új (animációs) Star Wars-filmre, de akár egy játékra is. A LucasArts ugyanis a The Force Unleashed 2 megjelenése óta nem nagyon hallat magáról, ám nyilván ők sem ülnek azóta a babérjaikon.


A következő nagy megjelenés a témában a BioWare-féle MMORPG, a The Old Republic lesz, a LucasArts képviseletében azonban Paul Meegan nagyfőnök elmondta, a cég szeretne több, és ami még fontosabb, jobb Star Wars-játékokat készíteni. "Az utóbbi években a LucasArts nem mindig végzett jó munkát a játékaival. Olyan anyagokat kellene készítenünk, amik meghatározóak, s amik vetekednek a legjobbakkal az iparban. De ez mostanában nem így történt" - fogalmazott.

A LucasArts egyébként legutóbb augusztusban keresett új munkaerőt egy nyitott világú szerepjátékhoz.

45 komment - szólj hozzá!