Csodálatos képeken a Trine 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 10.
  • Képek
Link másolása
A Frozenbyte kiadott egy csokorra való screenshotot a decemberben érkező Trine 2-ből. Talán az oldalnézetes játékok közül ez a gyöngyszem nyújtja a legfrankóbb vizuális élményt. Harcolunk, fejtörőket oldunk meg és teljesen kihasználjuk a fizikát. Minden szebb és jobb, mint az elődben.

Az előrendelők számára már egy ideje elérhető a Trine 2 bétája, amibe már mi is belekóstoltunk és az élmények határozottan kellemesek. Ismét három, eltérő karakterrel vethetjük bele magunkat ebbe a mágikus világba: egy harcossal, egy mágussal és egy íjász hölgyeménnyel. A különböző puzzle-ök megoldásához mindegyikük képességeit latba kell vetni, gondolkozunk eleget, gyűjtögetünk és harcolunk. A tetejébe minden igényt kielégő külcsínnel van felvértezve a Trine 2, mely decemberben érkezik PC-re és konzolokra - letölthető formában. Sőt, ha a gyűjtői kiadás mellett döntesz, megkapod a korszakalkotó első részt is.

8.
8.
Az elsőt nagyon imádtam és azután szerintem minden kép végig játszom majd ezt is!
A grafikája pedig gyönyörű !
:) :) :) :) :)
7.
7.
daenath
#5: Fene tudja de a Gk-n a kepek megjelenitese borzalom :( Nem artana valtoztatni...
Trine 2 vegre :) Az elso resz is nagyon tetszet, es milyen latvanyos a grafikaja, pedig csak egy scrollozos platform gama, ahogy bitbandita is irta, ehez kepest a BF/CoD tucat jateknak tunik :D
6.
6.
Cuppak
Trine 2 YEEEEEEEEEEEEEEE! :D Első része örök favorit... ez a rész eszméletlen lesz! Semmi nem tudja űberelni.
5.
5.
wardprod
#4: Nem tudni, mert a képeken nem látni semmit o.O
4.
4.
bitbandita
Battlefield? COD? Hol vannak ehhez képest.... ;)
3.
3.
ReNegAdE
Az első után azt kell mondjam hogy kötelező darab!Mindenképpen letöltöm!
2.
2.
Dresa
Már csak egy hónap!!! Az első valami elképesztő jó volt, kár hogy co opba nem sikerült öszehoznunk egy gépen, a hulye joystick konfiguráció miatt, remélem ebben már egyszerűbb lesz!!
Game of the year? :)
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...