Ingyenes matinék e hónapban a Steamen

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 2.
  • Hír
Link másolása
December van, vagy mi a szösz - a génjeinkben van, hogy ilyenkor kérve vagy kéretlenül ajándékokat osztogatunk és kapunk a szeretteinktől. Jó esetben a gesztus használható valamire, nos, a Steamen is "kódolatlan hétvégéknek" örülhetünk az év utolsó hónapjában.

Kezdjük azzal, hogy a Valve idén is megrendezi Daily Wishlist Giveawayt, melynek keretében minden nap tíz fő megnyeri a kívánságlistájában szereplő 10 játékot - egészen karácsonyig tart a móka. Ehhez csupán regisztrált felhasználónak kell lenned és kiválasztani azt a tíz játékot, melyre legjobban vágysz. És persze összekulcsolni az ujjaidat, hogy Gabe Newell... izé... Fortuna rád mosolyogjon.

E héten ingyenesen játszható a Brink, egészen december 5-ig, annak apropóján, hogy immáron élesedett a játék Clans and Tournament fícsöre. Ez idő alatt egyébként 75 százalékos kedvezménnyel csaphatsz le a Splash Damage multiplayer FPS-ére.

A Tripwire Interactive nem csak a Red Orchestra-szériáról híres, hanem pár éve összeütött egy méltatlanul elfelejtett zombihentelős lövöldét is Killing Floor címmel. December 8-11-ig, egész hétvégén ingyenesen játszható a cím, Left 4 Dead-fanoknak különösen ajánlott ránézni. A fejlesztők egyébként kis meglepetéssel is szolgálnak majd ingame. Kiváncsiak vagyunk!

A december még csak most kezdődött!

7.
7.
Optimus Prime
Olyan, mint a Quake Wars csak más designnal és járművek nélkül. Augusztusban még tuti megvettem volna ennyiért, de már most soknak találom és a játék se igazán jön be. Igaz a múlt héten gyakorta ingyen sikerült bezsebelnem mindkét Section 8 címet, így multival elvagyok látva.
A Killing Floor infó honnan? Esetleg egy EYE vagy Nuclear Dawn hétvége nincs láthatáron? A KF siralmas.
6.
6.
Mortis
Ennyiért már valóban megéri a Brink, nem vitás.
5.
5.
FekaFOB
Az alapjáték 4,99€, a kiegészítőkkel együtt pedig 6€. Tehát DLCstől megkapod a mostani szar pénzünkkel számolva is 1800Ft-ért.
4.
4.
Elyas
#3: és pontosan mennyi is az az annyi?
3.
3.
FekaFOB
A Brink az egyik nagy kedvencem és bízom benne, hogy ismét megtelnek élettel a szerverek, mert az utóbbi időben nagyon kihalt volt. Ennyi pénzért már szinte ingyen van. Tegyetek vele egy próbát!
2.
2.
elfdefender
Már mér lenne elfeledett a Killing Floor? Az igaz hogy már nem játszanak annyian, mint régen, de pl helloweenkor rengetegen voltak fenn az új skinek miatt. Én pl a mai napig lenyomok egy-két menetet naponta. Jöhetne egy második rész.
A Brink meg már volt nyáron valamikor szintén próbaverzióba már akkor láttam, hogy nem nagy szám.
1.
1.
deathdave42
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...