Ingyenes matinék e hónapban a Steamen

December van, vagy mi a szösz - a génjeinkben van, hogy ilyenkor kérve vagy kéretlenül ajándékokat osztogatunk és kapunk a szeretteinktől. Jó esetben a gesztus használható valamire, nos, a Steamen is "kódolatlan hétvégéknek" örülhetünk az év utolsó hónapjában.

Kezdjük azzal, hogy a Valve idén is megrendezi Daily Wishlist Giveawayt, melynek keretében minden nap tíz fő megnyeri a kívánságlistájában szereplő 10 játékot - egészen karácsonyig tart a móka. Ehhez csupán regisztrált felhasználónak kell lenned és kiválasztani azt a tíz játékot, melyre legjobban vágysz. És persze összekulcsolni az ujjaidat, hogy Gabe Newell... izé... Fortuna rád mosolyogjon.

E héten ingyenesen játszható a Brink, egészen december 5-ig, annak apropóján, hogy immáron élesedett a játék Clans and Tournament fícsöre. Ez idő alatt egyébként 75 százalékos kedvezménnyel csaphatsz le a Splash Damage multiplayer FPS-ére.

A Tripwire Interactive nem csak a Red Orchestra-szériáról híres, hanem pár éve összeütött egy méltatlanul elfelejtett zombihentelős lövöldét is Killing Floor címmel. December 8-11-ig, egész hétvégén ingyenesen játszható a cím, Left 4 Dead-fanoknak különösen ajánlott ránézni. A fejlesztők egyébként kis meglepetéssel is szolgálnak majd ingame. Kiváncsiak vagyunk!

A december még csak most kezdődött!

7 komment - szólj hozzá!