Jövő héten Final Fantasy XIII-2 demót kapunk

  • Írta: InGen
  • 2012. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Final Fantasy-rajongótábor menthetetlenül két részre szakadt: az egyik fele nem bírja elviselni XIII-at, így már le is mondott a sorozatról, a másik fele viszont már számolja az órákat a folytatás európai megjelenéséig. A döntésben viszont segíthet a hamarosan érkező demó.

Nem indult túl bíztatóan a Final Fantasy XIII-2, Japánban ugyanis körülbelül csak harmadannyian voltak kíváncsiak eddig a folytatásra, mint az alapjátékra - persze az első héten így is 500 ezer példány ment el belőle, amit azért koránt sem szabad lebecsülni.


Hogy a Square Enix némileg jobban meggyőzze a játékosokat a folytatás minőségéről, a jövő héten, egészen konkrétan január 11-én kiad egy demót PS3-ra és Xbox 360-ra. A próbaverzió tartalmáról egyelőre semmit nem tudunk, de a kiadó ígérete szerint hamarosan erről is kapunk felhomályosítást.

5.
5.
@darkking@
Én 1000% hogy megveszem,mert akárki akármit mond személy szerint nekem nagyon tetszett a 13 és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
4.
4.
deviques
Hát srácok, akkoris Final Fantasy, nekem sem jött be a XIII teljesen, de akkoris kíváncsi vagyok a folytatásra.
3.
3.
koffein
Hát... A 13at nem játszottam végig mert annyira unalmas volt. Pedig aztán nem lehet mondani, hogy nem adtam neki elég időt. 35óra után raktam le
1.
1.
deathdave42
hajjjajjjjj azért kíváncsi leszek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...