SSX - terítéken a játékmódok

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 13.
  • Videó
Link másolása
Szinte minden hétre jut valamilyen látnivaló az új SSX-ből, most is kaptunk egy új trailert. Kezdjük már egy kicsit unni, inkább valamilyen demófélével szolgálhatnának a fejlesztők. Az biztos, hogy a cél nélküli hódeszkázást elfelejthetjük, számos kihívással teli elfoglaltság vár ránk.

Mi is az GeoTag? Hát az SSX eddig nem látott fícsöre, mely voltaképpen gyűjthető extrákat jelent a játékban. Egyöntetű véleményünk szerint a snowboardos cím legjobb vigassága a rettenetes időjárási körülményekben való túlélés lesz. Jó, az arcade bolondságokkal is elleszünk egy darabig. Az SSX február 28-án jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
keiji maeda
nekem attól függ hogy ha már láttam egy soundtrack listát is , mert ez a rohadt dubstep nem fog tetszeni benne , nekem punk rock legyen mint az ssx 3 ban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
shatterhand
#3: mai napig játszom az ssx3at
zseniális
és még mindig szép
3.
3.
Raam989
#2: Keress rá youtube-on az SSX3-ra, az elmond mindent a játékról.
2.
2.
strike19
Valaki játszott már SSX-el? Mert mondhatna róla élmény beszámolót.Csak Sims2 játékból emlékszek erre a játékra.Mindig is érdekelt milyen lehet.
1.
1.
Raam989
Én imádtam a Free Ride-ot az SSX3-ban. Sokszor csak úgy felmentem a hegy legtetejére és elkezdtem csúszni egészen a hegy lábáig. Nagyon jó ötlet volt, hogy a pályaszakaszok egybefüggőek voltak és nem kellett unalmas loading képernyőt bambulni. Mindig más útvonalon lecsúszni, közben trükközni, gyűjtögetni, felfedezni a jó helyeket. Remélem itt is hasonló módon lesz megoldva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...