A huszadik szintig ingyenes a RIFT

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 2.
  • Hír
Link másolása
A Trion Worlds tegnap bejelentette a RIFT Lite-ot, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a huszadik szintig ingyenesen játszhassunk az alapból fizetős MMORPG-ben. Nincs semmi meglepő ezen, a World of Warcraft is hasonló próbaverziót kínál a játékosoknak.

A RIFT Lite verziója a huszadik szintig kínál ingyenes próbajátékot az érdeklődőknek, ehhez mindössze egy regisztráció szükséges a hivatalos honlapon. Egyébként korlátozások nélkül vethetjük bele magunkat a kalandba, elvégre ugyanazok a lehetőségek várnak ránk, mint a fizetős játékosokra - annyi különbséggel, hogy a huszadik szint elérése után vége a mókának.

A RIFT Lite az 1.7-es frissítéssel már életbe is lépett, de nem is az ingyen játék miatt érdekes, hanem mert elindult a Carnival of the Ascended, mely PvP fejlesztéseket, új River of Souls Chronicle-t tartalmaz, valamint új Master és Expert dungeonöket tartalmaz, jobb végjátéki lootokkal.

A Carnival of the Ascended még gyerekcipőben jár, s mindez csupán előfutára a World Eventnek, mely néhány hét múlva indul, és számos ingame eseményt, speciális lootokat és díjakat kínál.

Scott Hartsman, a Trion elnöke leszögezte, hogy a Lite változat a legjobb módja annak, hogy belekóstoljunk a RIFT által nyújtott hihetetlen élménybe. A próbaverzió minden szerveren használható.

4.
4.
Adamknight
Pár hónap, és itt a free to play XD
3.
3.
X360_FaNbOy
2.
2.
taranis
Hát igen, aztán meg már nem tudod lerakni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...