Ninja Gaiden 3 - önfeledt kaszabolás

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 18.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj előzetessel jelentkezett a Tecmo Koei európai részlege. Lehetséges, hogy a Ninja Gaiden új része képes a megújulásra, ugyanakkor hű marad a klasszisokhoz is? Az biztos, hogy a Team Ninja ismét kitett magáért, de kérdés, hogy jó, avagy rossz irányba billen-e a mérleg nyelve.

Hayabusa története tovább bonyolódik, a Ninja Gaiden 3 játékmeneti újításokkal és friss játékmódokkal örvendezteti meg a rajongókat. A fejlesztők megmutatják, hogy milyen érzés az, ha valakit kettévágsz a katanáddal. A single mellett kooperatív és kompetitív multiplayer is várja az érdeklődőket - mondjuk ez teljesen új ízt visz a sorozatba. Vajon szükség lesz-e rá? A játék március 23-án jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük, ampeeer!

11.
11.
drakecsaj
#10: Ó értem, és az odaégett khm...testnedves kezével fogja bedarálni a bosst.
Nem semmi :D
10.
10.
giga321
#8: Bitch Please. Addig kézimunkázott amíg oda nem égett a keze XD
9.
9.
rossitibi
#7: Nekem is az ellenfelekkel van bajom! Mért ezeket a hülye vasakat kell ütni? Helikoptert meg rakétákat!? Minden videónál várom hogy na majd most ninjákat szörnyeket fog írtani valami fasza helyszínen de nem...Meg gyanús ez a sok képmegállás! Nagyon remélem hogy nem lesz telenyomva QTE-vel! Pont a ninja blade-ből nem kéne át venni semmit sem! Nem akarom leszólni azt a játékot de semmi pénzért nem szenvedném végig mégegyszer! Meg ez a rádió...Nem tudom...minden hírnél más a véleményem...
8.
8.
gamerman15
#2: odaégett kézzel kézimunkázott XD
7.
7.
DON GONDOCS
Ezis átmegy a szuperhős kategóriába TFU2 vagy prototype? Edig se volt túl ninjas, de a kaszabolás még mindigfantasztikus, csak azok az ellenfelek :S, sebaj változiott a helyszín.
6.
6.
Zakkantable
Hééj ebben autoregenes HP van?vagy olyan mint a 2ben hogy felkell venni a varázs búzát?xD
5.
5.
biohazard rex
Van aki tudja követni a karaktert? o.O
4.
4.
ApexPredator
#3: De azért kár hogy nem oylan a kaszabolás moint az elöző részben :S de ez se rossz :D
3.
3.
steve 18
levan szarva hogy repül! :D hát a kaszabolás az valami őrületesen kemény!!
2.
2.
drakecsaj
#1: Biztos benyomta a repülőmókus skillt D:
Enyhén Ninja Blade-esre sikerült az a repülős cucc, ott repkedett meg zuhant agyon vissza a főhős. Miért, és a jobb keze miért olyan undorító? Odaégett, vagy esetleg sokat kézimunkázott? :D
1.
1.
gamerman15
jól néz ki, de az mi hogy a csávó úgy repül, mint egy repülőmókus?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...