A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.

Bár korántsem annyira aktuális a téma, mint hetekkel ezelőtt, még mindig élvezettel figyeljük a World of Warcraft és a Star Wars: The Old Republic csatározását a hazai toplistán. A Blizzard remeke az előfizetői kártyájával képviselteti magát az élbolyban (most éppen a második), míg az Old Republicból maga a játék is feltűnik a legjobbak között, noha most már itt is előrébb tart a feltöltőkártya.

A toplistát a február 19-cel záruló héten a FIFA 12 vezette, a dobogó harmadik fokára a Battlefield 3 állhatott. A negyedik a Call of Duty: Modern Warfare 3, őt a Kinect Sports követi, míg a sereghajtók személyében olyan sikercímeket köszönthetünk, mint az Assassin's Creed: Revelations, a Battlefield: Bad Company 2 és a Call of Duty: Black Ops.

  1. FIFA 12
  2. World of Warcraft előfizetői kártya
  3. Battlefield 3
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Kinect Sports
  6. Star Wars: The Old Republic előfizetői kártya
  7. Star Wars: The Old Republic
  8. Assassin's Creed: Revelations
  9. Battlefield: Bad Company 2
  10. Call of Duty: Black Ops
14 komment - szólj hozzá!