Csúszik a magyar PlayStation Store bevezetése

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 2.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem rajtol el március 2-án a PlayStation Store Magyarországon, a Sony hazai képviselete szerint technikai okok miatt kényszerültek csúszásra. Új dátum nincsen, a vállalat későbbre ígért tájékoztatást a start véglegesített időpontjával kapcsolatban.

A hazai rajongók régóta imádkoztak a magyar PlayStation Store-ért, nagy volt az öröm, mikor a Sony helyi képviselete a PlayStation Vita rajtja előtt egy héttel bejelentette, hogy március 2-án Magyarországon is elrajtol az online piactér. Mindez azt jelenti, hogy a magyar címmel regisztrált felhasználók is vásárolhatnak a PSN-en, és a boltokban is megjelennek majd a Store-feltöltőkártyák - mi 6 ezer forintos címletben vehetünk ilyeneket.

A rossz hír viszont most jön: a Sony tegnap este kiadott egy közleményt, miszerint a tervezett rajt csúszik, azt azonban már nem árulta el a cég, hogy mégis mi az oka a késésnek. Technikai problémákra hivatkozott, ami ugye sok mindent takarhat, de egyúttal letette a kisdobosesküt, hogy igyekszik azokat elhárítani annak érdekében, hogy a rendszer minél előbb felállhasson. Az új dátummal kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a cég.

12.
12.
adamsfamily
Ja késik,immáron ötödik éve.
11.
11.
frenkyboyhun
nemtom mért de nekem egy csomó ps3-as játéknál nem indul a multi , lehet h ezzel kapcsolatos. Ha tudtok segíteni akkor légyszi irjatok.
10.
10.
Dogmatix
#6: én ezt full komolyan mondtam. Csomó szolgáltatás úgy sem lesz elérhető. Most a storet meg hol nem sz@rom le? :S Jó én nem vagyok hardcore gamer, de akkor sem tudom, hogy ez miért jelent egyeseknek mennyei mannát
8.
8.
Vurgi
#2: Ez csak egy alap karbantartás volt, amiről pl a Playstation Magyarország már hétfőn tájékoztatta facebookon a játékosokat. Általában minden második hónapban van egy ilyen 12 órás karbantartás.
7.
7.
Tibi
Nemigaz. Ezert jonnek valami ingyenes welcome pack-al karpotlasul. (via PS3)
6.
6.
Nebuloid
#4: Ugye volt cinizmus a mondandódban? Remélem.
5.
5.
NECROMORPH
Le merem fogadni, hogy a magyar store cuccok sokkal drágábbak lesznek, mint mondjuk az UK vagy US store. Ez jó üzlet lesz, de nem a játékosoknak...
4.
4.
Dogmatix
nem is értem miért lesz nekünk jó a magyar store :S Font kártyát eddig is lehetett venni, ha valakinek nagyon kellett valami DLC...
3.
3.
Trapyd
Eddig vártunk, most már az a kis idő nem számít.
2.
2.
tabu3x
Ma reggel próbáltam, nem ment. Most már legalább "tudom", miért nem...
1.
1.
daenath
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...