Játékmenet közben a Test Drive: Ferrari

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 17.
  • Videó
Link másolása
A népszerű olasz autómárka szerelmeseinek szívét dobogtatja meg a Slightly Mad Studios, s bár eddig számos próbálkozás volt a Ferrari felhozatalának videojátékos bemutatására, a Test Drive: Ferrari Legends tűnik a legalaposabb feldolgozásnak. Lássuk mozgás közben is!

Az Unlimited-szériával ellentétben az új Test Drive nem nyitott világot ígér, hanem szervezett keretek között hajthatjuk a Ferrari legendás négykerekűit. Az arcade-vonallal ellentétben ezúttal a szimulátorok kedvelőinek szívét is megdobogtathatja a játék. Ezúttal nem profi módon összevágott trailert kaptunk, hanem teljesen valódi gameplay felvételt, menüben való bóklászással és versennyel. Április 20-án vehetjük a kezünkbe a játékot PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

8.
8.
ohgamer
Sebességérzet? Menj ki a legközelebbi versenypályára, és nyomd tövig a gázt az autódban, akkor lesz sebességérzeted. De ha egy ennyire élethű játékban akarsz sebességérzetet, akkor vegyél hozzá egy szimulátort, vagy játssz valami effektekkel teleb*szott versenyjátékot. :D
6.
6.
Falcon
Remélem a fizikán még javítanak mert a sebbességérzet az 0!
5.
5.
strike19
Ez a klasszikus ferrárik nagyon jók.De a piros színnel nem mennék.
3.
3.
reptile110
#2: hát jah én alonsónak szurkoltam..kár érte:(
2.
2.
frenkyboyhun
Szegény alonso ma jól beszívta. de játék amúgy nagyon tetszik.
1.
1.
Yanez
Ez szép!Ha a fizikája is ilyen jó,akkor hurrá,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...